Набор зубных щеток Xiaomi DOCTOR·B Colors 4 шт. (Bass method)

Набір зубних щіток Xiaomi DOCTOR·B Colors 4 шт. (NUN4006RT)

У наявності Код: 1670
435 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Набір зубних щіток DOCTOR B Colors
Компанія постійно розширює набір професійних девайсів, які стежать за Вашим здоров'ям та безпекою. Аналізувати наші щоденні звички та змінювати їх на краще — це профіль компанії. Навіть щодо таких дрібниць, як, наприклад, чищення зубів.

Кольорові щітки для всієї родини
Зубні щітки Doctor B розраховані на використання в сім'ї, оскільки кожна щітка пофарбована в свій колір.
Стоматологи рекомендують міняти зубні щітки кожні 3 місяці, відповідно, якщо ви холостяк, для кожної пори року можна підібрати свій колір зубної щітки з набору DOCTOR B Colors 4 шт.
У складі щітки використовуються тільки якісні матеріали: поверхня ручок зроблена в Німеччині, а щетинки-в Японії.
Ручка має антибактеріальне покриття із іонами срібла. На ручці кожної щітки є гумова вставка для її надійної фіксації у спеціальному настінному утримувачі.

Чищення зубів методом Басса (Bass method)
Зубна щітка Doctor B може бути використана для чищення зубів за методом Басса (Bass method). При такому методі чищення голівка зубної щітки знаходиться під кутом 45° до осі зуба. У такому разі кінці щетинок стосуються і бічної поверхні зуба, і ясна борозенки. При русі щітки її волокна очищають як проміжки між зубами, і кишеню, між зубом і ясною. Це сприяє прискореному видаленню зубного нальоту та масажу ясен.
Метод очищення за Бассом є більш складним у виконанні, проте він дуже ефективно очищає важкодоступні місця між яснами та зубом. Масаж ясен дозволяє зміцнити їх, покращити кровопостачання та забезпечити здоров'я зубів.
Всі щетинки мають дуже тонкий кінчик, який не травмує ясна. Центральний ряд щетинок має велику довжину і велику жорсткість, таким чином при чищенні м'які бічні щетинки не травмуватимуть ясна, а жорсткіші центральні щетинки добре очищатимуть шийку зуба і зубну кишеню.

Три види щетинок для ефективного видалення зубного нальоту
Концепція дворівневого розміщення ниток має три важливі переваги:
Верхня частина ниток складається з еластичних спіральних ниток, виконаних із пластику марки Pedex. Вони призначені для ефективного видалення залишків їжі та зубного нальоту з міжзубних проміжків.
Середня частина складається з м'яких антибактеріальних вугільних ниток фірми Toraу, які проникають глибоко в ділянку між зубами та ефективно очищають від зубного нальоту.
Бічні білі щетинки виготовлені з гладкого пластику японської компанії Toraу. Вони забезпечує ідеальне чищення бічної поверхні зуба, а також вузьких проміжків між коронкою зуба та ясною. Ці щетинки містять іони срібла, що мають бактерицидний ефект.

Мельхіорові нитки для кріплення щетинок
У голівці зубної щітки щетинки закріплені за допомогою міцних мельхіорових ниток. У порівнянні зі звичайними нитками, мельхіорові мають високу якість та антикорозійну стійкість. Використання цього матеріалу дозволяє перешкоджати розмноженню бактерій.

Характеристики

Тип
Зубні щітки
Колір
Білий
Вид
Класична щітка
Артикул
NUN4006RT
Призначення
Антибактеріальне, перешкоджає утворенню зубного нальоту
Додатково
Колір: зелений, рожевий, блакитний, оранжевий. Клас м'якості: м'який ворс. Різнокольоровий та сірий ворс: 0. 178 мм. Білий ворс: 0.152 м
Кількість рядів щетинок
4
Ступінь жорсткості
М'яка (soft)
Форма щетини
Класична рівна
Клас
Професійна

Набір зубних щіток Xiaomi DOCTOR·B Colors 4 шт. (NUN4006RT)

Набір зубних щіток Xiaomi DOCTOR·B Colors 4 шт. (NUN4006RT)
Кількість
Ціна:
435 грн.
Ітого:
Про покупця