• -74 грн.
Точилка для ножей Xiaomi HuoHou Mini Sharpener (HU0066)

Точилка для ножів Xiaomi HuoHou Mini Sharpener (HU0066)

У наявності Код: 3528
- 74 грн
449 грн.
375 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 14 днів
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Стругачка для ножів Xiaomi HuoHou Mini Sharpener (HU0066) – це по-справжньому зручний і незамінний помічник на вашій кухні. Стругачка оснащена особливими шліфувальними каменями, які дозволяють заточити ніж всього за кілька секунд. Для ефективного заточування передбачені відразу три точильні отвори з дрібними і великими каменями високої якості, а також сталевим заточенням. Завдяки цьому, ваші ножі завжди будуть залишатися гострими.

Три точильні отвори
Представлена модель є універсальною, тому підходить для різних типів ножів. Винятком є лише керамічні клинки. Кожен точильний отвір складається з двох шліфувальних кіл, які призначені для різних видів заточування. Два отвори для грубого та гладкого шліфування, а третій – для середнього шліфування. Таким чином, ви зможете підібрати найкращий варіант для кожного виду сталі.

Присоска для надійної фіксації
Для надійної фіксації верстата передбачено спеціальну присоску. Вона гарантує хорошу стійкість на різних типах поверхонь, що помітно знижує можливість отримання травм і підвищує впевненість під час роботи. Важливою особливістю даної моделі стало алмазне шліфувальне коло, спеціально призначене для роботи з твердим металом.

Високоякісні матеріали
Шліфувальний верстат виготовлений з надійного та зносостійкого ABS-пластику. Він добре переносить легкі удари та забезпечить довгі роки експлуатації пристрою. Верстат не вимагає багато місця, розмір в діаметрі становить лише 7 см, а висота не перевищує 6 см. Це означає, що ви без проблем розмістите прилад навіть на найменшій кухні.

Мінімалістичний дизайн
Не можна не відзначити стильний дизайн корпусу, виконаний у мінімалістичному стилі. Нижня частина верстата має ребристу структуру, а поверхня пофарбована у нейтральний білий колір. Подібне виконання не тільки добре виглядає, а й дозволяє вписати прилад в інтер'єр будь-якої кухні. У зв'язку з цим, точила для ножів Huo Hou Mini Sharpener може стати чудовим помічником для будь-якого кулінара.

Характеристики

Тип
Точилки для ножів
Колір
Сірий
Гарантія
14 днів
Артикул
HU0066
Призначення
Для керамічних лез, Зі звичайним лезом
Матеріал точила
Алмаз, Кераміка, Сталь

Точилка для ножів Xiaomi HuoHou Mini Sharpener (HU0066)

Точилка для ножів Xiaomi HuoHou Mini Sharpener (HU0066)
Кількість
Ціна:
375 грн.
Ітого:
Про покупця