Массажная расческа Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) Brown

Масажний гребінець Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) Brown

У наявності Код: 3851
399 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати завтра

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо завтра

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Масажний гребінець Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001)
Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) – це багатофункціональний масажний гребінець для волосся. Він зміцнює волосся, масажує шкіру голови і дозволяє привести волосся до ладу, роблячи різні зачіски в домашніх умовах. Виріб підходить навіть для чутливої шкіри голови. Він має унікальну конструкцію з подвійним вигином, яка підлаштовується під будь-яку форму голови. Крім того, гребінець має ефект пам'яті.

Догляд за волоссям + масаж
Представлений гребінець допоможе якісно доглядати навіть за неслухняним волоссям. З його допомогою можна зробити складну зачіску або просто розчесати волосся після сну. Крім цього, виріб масажує шкіру голови. Він знімає втому, зміцнює волосся, запобігає випаданню волосся, покращує кровопостачання шкіри голови і просто приносить задоволення від масажу.

Унікальна конструкція
Гребінець має велику поверхню з подвійним вигином. Вона підлаштовується під будь-яку форму голови, забезпечуючи м'який та приємний масаж. Корпус гребінця має спіралеподібну форму, що нагадує пружину. Продумана конструкція дозволяє контролювати силу на різні ділянки голови.

Зубчики з ефектом пам'яті
Масажна гребінець Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) має 210 зубчиків з ефектом пам'яті. Їхніми особливостями є надзвичайна м'якість. Вони поступово передають силу впливу, не викликають роздратування і не шкодять навіть найчутливішому волоссю.

Догляд за сухим та вологим волоссям
Виріб однаково добре підходить для догляду як за сухим, так і за вологим волоссям. За допомогою гребінця можна швидко висушити волосся або зробити гарне укладання.

Характеристики

Тип
Гребінці
Розміри
228 x 76 x 39 мм
Колір
Коричневий
Вид
Щітка для волосся
Артикул
XZ60019001
Особливості
Масажна
Матеріал
Пластик

Масажний гребінець Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) Brown

Масажний гребінець Xiaomi XIN-ZHI (XZ60019001) Brown
Кількість
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця