Тример для пазурів Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A) ціна

Тример для пазурів Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A)

Розпродано Код: 4585
699 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть Вашу увагу! Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці!

Зручний та безпечний
Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A), триммер, завдяки якому можна швидко і легко підточити пазурі домашнього вихованця. Він допоможе абсолютно безболісно провести косметичну процедуру та привести лапки вашого улюбленця в ідеальний стан. Тепер ви зможете з легкістю і без стресу для вихованця упорядковувати свого улюбленця.

Універсальний інструмент
Революційний тример підійде як для собак, так і для котів будь-якої породи та вагової категорії. За рахунок ідеально продуманої конструкції він здатний зрізати зайві пазурі, щоб вашому вихованцю було комфортніше. Він зріже рівно стільки, скільки потрібно.

Автономна робота
Тример для тварин Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A) працює від акумуляторної батареї. Заряджання здійснюється через порт USB. Однією повною підзарядкою вистачить на 4 години безперервної роботи. При цьому триммер не нагрівається навіть при тривалій експлуатації і відрізняється безшумною роботою. Не потрібно плутатися в проводах, а підстригання кігтів можна здійснювати в будь-якому місці. Низький рівень шуму та практично не помітна вібрація допоможе вашому вихованцю швидко звикнути до гриндера.

Підходить для догляду за чутливими кігтями
Стачуюча частина тримера пройшла ретельну розробку і тому не здатна заподіяти шкоди вихованцю навіть із найчутливішими кігтями. З триммером Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A) догляд за пазурами буде приносити задоволення і вам, і вашому улюбленцю. Шліфувальний камінь пилки для домашніх тварин міцний і довговічний, в ньому використовується спеціальний латунний вал. Алмазне шліфувальне коло тримера для кігтів економить час і сили, зручний і швидкий, не боїться корозії та довговічний.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB
Тип
Інструменти для грумінгу
Розміри
137 × 36 × 25 мм
Гарантія
12 місяців
Артикул
MG-NG001A
Час зарядки
300 хв
Вага
103 г
Призначення
Для котів та собак
Потужність
5 Вт
Джерело живлення
Вбудований акумулятор
Час автономної роботи
240 хв
Застосування
Кішкам, Собакам
Порода
Усі породи

Тример для пазурів Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A)

Тример для пазурів Xiaomi Pawbby Electric Pet Nail Grinder (MG-NG001A)
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця