• -100 грн.
Тренажер для запястья Xiaomi Yunmai Wrist Ball Black (YMGB-Z701)

Тренажер для зап'ястя Xiaomi Yunmai Wrist Ball Black (YMGB-Z701)

У наявності Код: 2337
- 100 грн
799 грн.
699 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Тренажер для зап'ястя Xiaomi Yunmai Wrist Ball (YMGB-Z701)
Тренажер для рук Yunmai Wrist Ball на перший погляд нагадує популярну іграшку йо-йо. Багатошаровий корпус із металу та прозорого пластику з чорними вставками приховує в собі не тільки розважальну функцію. Гаджет важить близько 300 грамів, зручно поміщається в долоні і допомагає зосередитися.

Залипательно-заспокійливий аксесуар
Перебуваючи на робочому столі, Yunmai Wrist Ball виглядає як стильний аксесуар, але як тільки потрапляє в руки і починає рухатися - починаються дива! Гаджет переливається різними кольорами, приковує до себе увагу, підвищує настрій, заспокоює та приносить користь для стабілізації внутрішніх систем організму.

Незвичайний антистрес
Використання тренажера позитивно впливає на серцевий ритм та зміцнює м'язи рук. З його допомогою можна заспокоїти нерви, впоратися зі стресовою ситуацією та повернути собі рівновагу, що особливо актуально у робочі будні.

Принцип роботи
Тренажер-еспандер ефективно розминає кисті рук, підвищує тонус м'язів за рахунок високошвидкісного обертання без елементів живлення. При обертанні зап'ястя створюється опір, і куляста конструкція починає рухатися за рахунок спеціальної механічної конструкції всередині. Достатньо відчути центр ваги та спрямовувати свої рухи відповідно до вказівки стрілок.

Кишеньковий калейдескоп без батарейок
Чим більше зусилля обертання, тим потужніше підсвічування. Внутрішній механізм самовідновлення повертає тренажер у вихідне положення після кожного використання.

Додаткова користь
Крім зміцнення зап'ястя та підвищення загального тонусу організму, тренажер допомагає позбутися болю в руках, що виникає при сидячій роботі за комп'ютером. А ще тренування кистей стимулює точки, що покращують процес травлення.

Для задоволення та здоров'я
Yunmai Wrist Ball - модний аксесуар + цікава і корисна іграшка як для дорослих, так і для дітей. Його можна крутити нескінченно – не набридне! Компактні розміри роблять тренажер мобільним – можна використовувати вдома, на роботі та в подорожі! Щоб повноцінно відчути його міць, необхідно взяти це диво до рук.

Характеристики

Тип
Тренажери
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
YMGB-Z701
Особливості
Гіроскопічні
Додатково
Частота обертання до 10000 об/хв
Застосування
Кистьові
Тип навантаження
Обертання

Тренажер для зап'ястя Xiaomi Yunmai Wrist Ball Black (YMGB-Z701)

Тренажер для зап'ястя Xiaomi Yunmai Wrist Ball Black (YMGB-Z701)
Кількість
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця