Лазерний рівень Xiaomi Duka LI1 Dual Laser ціна

Лазерний рівень Xiaomi Duka LI1 Dual Laser

У наявності Код: 4341
1299 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогодні

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Xiaomi Duka LI1 – це лазерний рівень, призначений для точкового маркування, а також вирівнювання об'єктів та поверхонь. Виріб має скромні габарити і невелику вагу. Його зручно зберігати у валізі з інструментами або брати із собою на роботу. Девайс оснащений зручним світлодіодним дисплеєм, розташованим по обидва боки корпусу. Висока точність приладу (± 0,5°) може допомогти в ремонті будинку, покупці меблів, прикрасі вітальні або викладанні плитки у ванній кімнаті.

Міцна конструкція
Корпус виробу відповідає стандартам захисту IP54. Завдяки цьому ви можете використовувати прилад у будь-яких умовах, як у сухому, так і у вологому та запорошеному середовищі. Міцний металевий корпус надійно захищає внутрішні компоненти. Він має стійкість до механічного впливу, що дає йому можливість не піддаватися деформації чи поломці навіть при сильному падінні чи здавлюванні.

Лазерна проекція
Товщина проекції цього виробу становить всього 1 мм. Така особливість знижує похибку вимірів. Промінь лазера досить яскравий, але при цьому він не сліпить очі і не завдає користувачеві зайвих незручностей. Крім цього, проекція має високу пропускну здатність, що гарантує відмінну чіткість незалежно від відстані.

Зручний дисплей
На корпусі виробу є двосторонній дисплей. Він покритий міцним склом 9H, стійким до подряпин та відбитків пальців. На екрані в режимі реального часу відображаються всі необхідні обчислення даних. Дисплей має відмінну роздільну здатність і високі технічні характеристики. При використанні приладу у користувача не виникає зайвих проблем, вся інформація подається у зрозумілому та ємному варіанті.

Характеристики

Точність +-мм/м
± 0.5
Тип
Рівні
Гарантія
12 місяців
Вид
Лазерні
Артикул
LI1
Особливості
Два лазери
Ємність акумулятору
730 мА*год
Додатково
Червоний лазерний діод, 4 промені, Кольоровий екран, Два екрани, Різьблення для штатива
Захист
IP54
Джерело живлення
Акумулятор
Габарити
120 х 20 х 35 мм

Лазерний рівень Xiaomi Duka LI1 Dual Laser

Лазерний рівень Xiaomi Duka LI1 Dual Laser
Кількість
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця