• -44 грн.
Мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) Black ціна

Мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) Black

У наявності Код: 4398
- 44 грн
999 грн.
955 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Багатофункціональний інструмент мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) поєднує в собі гайковий ключ, плоскогубці, ніж, ножівку по дереву, викрутку і всі необхідні в господарстві інструменти. Тепер для вирішення повсякденних завдань не треба тягнутися до ящика і вишукувати там потрібний інструмент, щоб щось закрутити, обрізати або відпиляти – всі ці та інші функції з легкістю виконає інструмент NexTool.

Розвідний ключ виконаний з нержавіючої сталі сорту 30Cr13 з високим вмістом вуглецю, він відрізняється високою міцністю, твердістю, стійкістю до стирання та довговічністю. Максимальна відстань між губками – 22 мм цього цілком вистачить для ремонту велосипедів, крана в будинку або меблів. Крім того, у конструкції передбачено спеціальний обмежувач, з яким розвідний ключ прослужить ще довше.


Усього в одному інструменті поєднуються функції гострогубців, плоскогубців та кліщів для тонкого або товстого кабелю. З його допомогою можна стиснути, скрутити, обрізати, закріпити або виконати будь-яке завдання, що вимагає грубої сили та високої точності.

І вдома, і на дачі завжди може знадобитися щось підрізати або відрізати, з інструментом NexTool хороший гострий ніж завжди буде під рукою.

Ножовка має розведені по сторонах тверді зуби, які легко прогризають гілки діаметром 20 мм. Особливий замикаючий механізм підтримує ножівку в розгорнутому стані, щоб не боятися порізатися під час роботи.

Крім плоскогубців, ножівки та ножа, в інструменті NexTool є внутрішній шестигранник для встановлення біт. Хрестова біта підійде для гвинтів і шурупів з хрестоподібним шліцем, а шліцева біта допоможе закрутити або послабити кріплення з прямим шліцем.

Характеристики

Liner Lock
Ні
Тип
Мультитули
Розміри
133 х 40,5 х 20 мм у складеному вигляді
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
NE20145
Особливості
Захищеність від корозії
Вага
240 г
Матеріал
Сталь 30Cr13
Функції
Гайковий ключ, Плоскогубці, Ніж, Плоска/Хрестова викрутка, Ножівка по дереву
Застосування
Для велосипеда, Для рибалки, Для електрика, Універсальні
Чохол у комплекті
Нейлоновий
Кількість інструментів
5

Мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) Black

Мультитул Xiaomi NexTool Motool (NE20145) Black
Кількість
Ціна:
955 грн.
Ітого:
Про покупця