Багатофункціональна лопата Xiaomi NexTool (KT5524/NE0114)

Розпродано Код: 2763
1449 грн.
Без податку
Кількість

Більше 14 функцій в одній лопаті
У багатофункціональній лопаті Nextool крім самої лопати вмістилися мотика, гачок, пила, викрутка, кресало, молот, компас, свисток та ще кілька інструментів, що роблять її незамінним інструментом для виживання в дикій природі, а також для походів, самостійних подорожей та інших занять на відкритому повітрі. повітрі, де може знадобитися такий корисний інструмент.

Якісні матеріали
Полотно лопати виготовлене з нержавіючої мартенситної сталі 20Cr13 товщиною 2,5 мм. Твердість матеріалу має ступінь HRC 45, вона міцна та довговічна. Високовуглецева сталь не схильна до корозії та зносу. Класична V-подібна форма з посиленим гребенем легко прорізає ґрунт. Регульоване положення лопати полегшує використання та дає більше можливостей.

Легким рухом лопата перетворюється на мотику
Достатньо повернути ручку, щоб послабити кріплення, і з лопати можна миттєво зробити мотику. Її кут нахилу 85° щодо ручки підібраний з урахуванням вимог ергономіки, а ручка довжиною 76 см не вимагає сильно нахилятися під час роботи.

Три положення фіксації - 30 °, 85 ° і 180 °.
При послабленні різьблення, валик, що позиціонує, не дозволяє полотну лопати швидко скластися і завдати шкоди користувачу. М'яка амортизація забезпечує безпечне перемикання функції головки лопати. Якщо полотно лопати встановити на 30° щодо ручки, можна отримати великий та зручний гак, який дістане до високих гілок, допоможе подолати складні перешкоди або зібрати хмиз для багаття.

Примітка: обертання за годинниковою стрілкою служить для ослаблення різьблення ручки, обертання проти годинникової стрілки – для затягування різьблення.

Живець
Живець лопати виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву 6061-T6, який має високу міцність і витримує 1,8 тонни автомобільного тиску без поломок. Поверхня живця анодована. По всій поверхні накатан ребристий протиковзкий захист.

Викрутка
У ручці лопати є тримач для шестигранних біт та тверда біта з хрестовим та плоским шліцем. У поході вона виявиться як ніколи доречною, якщо треба щось відремонтувати.

Молот
Ударна частина лопати виконана з особливо твердого вольфрамового сплаву, якому легко піддається навіть загартоване автомобільне скло. В екстрених ситуаціях молот може знадобитися для порятунку життя, а також його можна використовувати для самооборони.

Кресало
Жоден похід не можна уявити без багаття для приготування їжі, обігріву та відлякування диких тварин. За допомогою власного кресала лопати NexTool його можна швидко розвести без допомоги сторонніх засобів.

Компактне зберігання
Багатофункціональна лопата Xiaomi NexTool (KT5524/NE0114) має розбірну конструкцію, що дуже зручно у подорожах. Усі деталі компактно упаковуються в сумку із міцного нейлону для зберігання у поїздках чи переходах.

Характеристики

Тип
Лопати
Розміри
100 x 15.8 x 20 см
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
KT5524
Матеріал
Нержавіюча сталь 20Cr13
Додатково
Інструменти: Компас, Склобій, Свисток, Палій, Викрутка, Лезо, Пила, Різак ременя, Відкривачка, Шестигранний ключ, Лопата, Мотика, Гачок
Довжина
100 см

Багатофункціональна лопата Xiaomi NexTool (KT5524/NE0114)

Багатофункціональна лопата Xiaomi NexTool (KT5524/NE0114)
Ціна:
1 449 грн.
Ітого:
Про покупця