Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS) ціна

Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS)

Розпродано Код: 4680
3499 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS)- це інноваційний розумний масажер, пропонує інтенсивний та розслаблюючий масаж, який допоможе вам зняти напругу та покращити стан м'язів в області шиї та плечей.

Масажні головки у формі трапеції
Чотири масажні головки мають форму трапеції та спроектовані для забезпечення комфортного та ефективного масажу шиї та верхньої частини трапецієподібного м'яза плечового поясу. Ці головки імітують рухи рук масажиста, допомагаючи розім'яти напружені м'язи та спазми.

Режими роботи
Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS) має два рівні інтенсивності масажу, які можна налаштувати за допомогою програми MiHome. Також доступні чотири заводські режими масажу, дозволяючи вибрати найбільш підходящий для ваших потреб. Ремінці масажера можуть бути регульовані вручну для зміни сили натискання масажних елементів.

Гарячий компрес
Вбудований нагрівальний елемент забезпечує гарячий компрес із постійною температурою. Цей компрес сприяє покращенню кровообігу та допомагає зменшити больові відчуття, пов'язані з м'язовими спазмами.

Зручний дизайн
Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS) має 3D форму та широку подушку, яка щільно прилягає до шиї та забезпечує надійну підтримку для відпочинку. Пряжка та ремінь з подвійним регулюванням дозволяють налаштовувати положення масажера індивідуально для кожного користувача, забезпечуючи комфорт та підходящу посадку.

Керування через програму
Масажер можна керувати за допомогою програми MiHome, що робить його використання більш зручним і налаштованим під ваші потреби. NFC забезпечує швидке та зручне сполучення пристроїв та відкриття програми при піднесенні телефону до масажера.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Тип управління
Додаток MiHome, Кнопки на корпусі
Живлення
Акумулятор
Тип
Масажери
Розміри
260 x 248 x 120 мм
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
MJNKAM01SKS
Кількість режимів
10
Комплектація
Масажер, Кабель Type-C
Вага
720 г
Призначення
Для шиї, Для плеч
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Ємність акумулятору
2550 мА*ч
Тип масажу
Вібромасаж
Вид масажера
Масажна подушка
Джерело живлення
Від акумулятора
Функції
Автовідключення, Дистанційне керування, Інфрачервоне прогрівання, Регулювання інтенсивності масажу

Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS)

Розумний масажер для шиї Xiaomi MiJia Smart Neck Massager (MJNKAM01SKS)
Ціна:
3 499 грн.
Ітого:
Про покупця