Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G20 ціна

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G20

Розпродано Код: 4519
2499 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Jeeback Neck Massager G20 - оновлена версія популярного масажера для шиї:
- Триступінчастий термостат;
- Імпульсна технологія третього покоління;
- Підтримка онлайн оновлень;
- Три режими керування (пульт, додатки, кнопки на корпусі).

Можете вдавати, що його не помічаєте
Тривале перебування у сидячому положенні або з нахиленою головою призводить до пасивного розтягування шийних хребців, за рахунок чого утворюється напруга у м'язах шиї, а також порушується кровообіг. Хронічна перенапруга м'язів може призвести до серйозних наслідків для здоров'я, а також до періодичних головних болів, запаморочення, зниження уваги та інших симптомів.

Електроміостимуляція використовує електричну напругу для зняття м'язової напруги
У медицині електричні імпульси частотою менше 1000 Гц називаються низькочастотними та широко застосовуються у відновлювальному лікуванні для стимуляції нервів та м'язів. За допомогою цієї технології масажер повторює дію трьох масажних технік із циклічним перемиканням. 3 режими та 15 рівнів впливу відмінно підходять для турботи про шию та глибокий масаж м'язів. 

Глибокий масаж 83 рази на хвилину
3 оперізувальних масажних голівки глибоко впливають на область шиї. Звичайні шийні масажери з двома головками у процесі роботи використовують протилежні електроди для викликання відчуття поколювання. У масажері Jeeback G20 масажних головок три: негативний електрод у центрі та позитивні електроди з боків для формування оперізувального контуру. Навіть під час руху користувача зберігатиметься контакт як мінімум із двома електродами, не перериваючи впливу в жодному положенні.

Зручна L-подібна форма
Загнуті вперед лапи масажера допомагають забезпечити його щільне прилягання до шиї. Крім того, компонування ключових компонентів передньої частини також зміщує центр тяжіння, щоб не розміщувати додаткове навантаження на шию. Досить просто накинути Jeeback G20 на плечі, і можна не турбуватися про те, що він впаде або неміцно сидітиме.

Масажні голівки з круговим впливом
Щоб масажні головки підходили до різних шій, необхідно забезпечити їхню гнучкість і рухливість. У масажері JeeBack G20 три головки розміщені на системі кругової підвіски, що дозволяє їм повертатися на 360°С. і щільно прилягати до шкіри, масажно впливаючи навіть під час руху користувача.

М'який підігрів постійною температурою
Безліч проблем із шиєю виникає через порушення кровообігу, внаслідок чого шийні хребці швидше охолоджуються, особливо взимку. У масажері Jeeback G20 є функція додаткового підігріву, яка всього за 3 секунди забезпечує температуру в 42°С та підтримує її на цьому рівні завдяки чутливому датчику, швидко зігріваючи шию. Масаж з використанням тепла повертає шиї гнучкість та рухливість. У холодну пору року можна включити лише функцію підігріву, щоб упоратися з наслідками примх погоди.

Компактний та легкий - всього 190 г
Переваги масажера Jeeback доповнюються сучасним дизайном та малою вагою. L-подібна форма і вага всього в 190 г роблять його неймовірно мобільним, а білий колір задає загальний тон чистоти та здоров'я, який доповнюється полірованими металевими вставками, що привертають увагу з першого погляду. Завдяки поєднанню ряду оригінальних рішень, масажер підійде для використання в будь-яких умовах і в будь-який час.

Керування з програми MiHome
Масажер Jeeback G20 повністю сумісний з екосистемою MiHome і може керуватися за допомогою програми смартфона. Зручний інтерфейс користувача дозволяє швидко увімкнути обраний режим і погратися з налаштуваннями масажера, а функція пам'яті автоматично відновлює параметри з минулого сеансу роботи.

Одна зарядка на 8 днів роботи
Масажер Jeeback заряджається за допомогою кабелю Type-C. У разі використання по півгодини на день повного заряду акумулятора йому вистачить на 8 днів роботи. Для захисту акумулятора та економії заряду масажер автоматично вимикається за відсутності контакту електродів зі шкірою протягом більш ніж 60 секунд.

Всього два кроки для зняття напруги
Масажер Jeeback G20 підтримує керування з пульта через програму MiHome, а також за допомогою кнопок на корпусі масажера.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип управління
Пульт, Додаток MiHome, Кнопки на корпусі
Додаткові можливості
Нагрівання за допомогою триступеневого термостату
Живлення
Акумулятор
Тип
Масажери
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
G20
Кількість режимів
4
Комплектація
Масажер, Кабель Type-C, Пульт
Призначення
Для голови, Для шиї та плечей
Ємність акумулятору
1500 мА*год
Тип масажу
Імпульсний
Вид масажера
Масажний комір
Підключення
Bluetooth
Роз'єми
Type-C

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G20

Розумний масажер для шиї Xiaomi Jeeback Neck Massager G20
Ціна:
2 499 грн.
Ітого:
Про покупця