Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (AC-M3-CA) ціна

Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (AC-M3-CA)

Розпродано Код: 2979
6999 грн.
Без податку
Кількість

Очищувач повітря Mi Air Purifier Pro

Очищувач повітря Air Purifier Pro став продовженням лінійки очищувачів повітря в лінійці розумного будинку MiJia. У пристрої використані тільки новітні технології очищення та аналізу повітря, крім того, творці прислухалися до кожного відгуками покупців, щоб зробити використання приладу ідеальним.

Mi Air Purifier Pro це:

-Висока швидкість і ефективність очищення;
-Низький рівень шуму;
- Прекрасний зовнішній вигляд;
- Зручність в обслуговуванні.

Дисплей з датчиком освітленості

Професійна версія очисника повітря Air Purifier Pro отримала OLED дисплей, який в режимі реального часу відображає якість повітря в приміщенні. Яскравість дисплея регулюється автоматично в реальному часі, щоб він був добре читаємо яскравим днем і не сліпив очі вночі. На дисплей виводиться інформація про температуру, вологість повітря в приміщенні, підключення до мережі і режимі роботи.

Індикатор забруднення

Світлодіодне кільце навколо екрана змінює свій колір з зеленого на жовтогарячий або червоний залежно від чистоти повітря в приміщенні.

При концентрації забруднюючих частинок менше 75 мкг/м3 повітря кільце світиться зеленим кольором, сигналізуючи про чистоту повітря.

Коли кількість пилу в повітрі підвищується до 150 мкг/м3, Mi Air Purifier Pro оцінює це як помірну ступінь забруднення, включаючи помаранчеву підсвічування.

При рівні забруднюючих частинок більше 150 мкг/м3 включається червоне підсвічування, що сигналізує про серйозне забруднення повітря. Визначення забрудненості повітря здійснюється високоточним лазером, який здатний виявити частинки всього 0.3 мкм у діаметрі.

Збільшена потужність двигуна і продуктивність

В Mi Air Purifier Pro повністю змінено спосіб руху повітря і принцип його циркуляції при очищенні. Крім того, збільшена потужність двигуна, а також змінено нагнітаючий вентилятор, що дозволило знизити рівень шуму і підвищити продуктивність. Завдяки цьому Mi Air Purifier Pro эффектино очищає приміщення площею 60 квадратних метрів, продуктивність пристрою підвищилася на 20% порівняно з попередниками і становить 500 кубічних метрів на годину. В залежності від навантаження та забруднення повітря споживана потужність складає від 1.5 до 66 Вт.

Картриджі з ідентифікатором RFID

Картриджі для Mi Air Purifier Pro забезпечені ідентифікаційної міткою RFID, завдяки чому кожен картридж став унікальним. Пристрій сам аналізує ступінь забрудненості картриджа і пропонує замінити його, коли прийде час. Завдяки новій системі сигналізування, повідомлення про заміну картриджа з'явиться прямо на Вашому смартфоні!

Mi Air Purifier Pro фільтрує:

100% пилу, шерсті домашніх тварин та інших мікрочастинок
99.3% мікрочастинок (розміром 2.5 мкм)
91% формальдегіду і бензолу

Різні режими роботи

В Mi Air Purifier Pro передбачено кілька режимів роботи: автоматичний режим, при якому пристрій сам визначає забруднення повітря і збільшує, або зменшує швидкість роботи. При повному очищенні повітря в приміщенні прилад переходить в режим очікування. Крім того, доступний режим обраного, при якому для кожного приміщення можна задати параметри фільтрації.

Для Air Purifier Pro підходять фільтри від попередніх моделей - Air Purifier 2!

Характеристики

Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Особливості
Smart - керування, Захист від дітей, Таймер
Споживана потужність
До 66 Вт
Управління
Електронне
Рівень шуму, дБ
69 дБ
Тип установки
Підлоговий
Площа дії
60 кв. м

Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (AC-M3-CA)

Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (AC-M3-CA)
Ціна:
6 999 грн.
Ітого:
Про покупця