Ирригатор Xiaomi SOOCAS W3

Іригатор Xiaomi SOOCAS W3

Розпродано Код: 3493
899 грн.
Без податку
Кількість

Іригатор для ротової порожнини Soocas W3 – стоматологічний девайс, який дозволить повністю очистити зубний наліт, уникнути кореневих кровотеч, пародонтиту та руйнування зубів. Потужний механізм розпилення усуває зубний наліт якісніше та ретельніше, ніж при щоденному чищенні зубною щіткою.

Конструкція іригатора досить компактна і вміщується в долоню користувача, так що ви можете носити його з собою. Іригатором можна користуватися після кожного прийому їжі перед сном, а для користувачів з брекетами – це необхідний і практично незамінний аксесуар.

Пристрій виготовлений з харчового пластику, пройшов перевірку FDA і відповідає високим показникам якості.

Потужний потік води
Тонка розпилювальна насадка діаметром 0,66-мм створює потужний струмінь води, що дозволяє швидко і ефективно видалити залишки їжі прилиплих до зубів і ясен. Контейнера з рідиною для чищення місткістю 230 мл вистачить на досить тривалий період часу, а також ви можете залити в контейнер звичайну воду.

* Рідина для чищення ротової порожнини купляється окремо.

Три режими роботи
Пристрій підтримує 3 встановлені режими роботи: м'який, стандартний і масажний. Вам просто потрібно встановити режим, що відповідає вашому здоров'ю зубів, та використовувати його щодня, щоб забезпечити «масаж» ясен, покращити кровообіг, запобігти поширеним зубним захворюванням.

У кожному режимі вода або рідина для чищення подається під різним тиском. М'який режим, підійде для користувачів-початківців. Стандартний режим підійде для більшості користувачів, які хочуть забезпечити більш ретельне очищення ротової порожнини. Масажний режим, необхідний для масажу ясен, дозволяє знизити ймовірність кореневої кровотечі.

Водостійка конструкція
Корпус іригатора Soocas W3 захищений від короткочасної дії води за стандартом IPX7.

* Полоскати пристрій під проточною водою - не рекомендується.

Інтегрований акумулятор на 2200 мАч
Іригатор Soocas W3 оснащений акумулятором ємністю 2200 мАг. При повному заряді акумулятора вистачить приблизно на 30 днів роботи. Процес заряджання акумулятора триватиме від 4 до 6 годин.

Характеристики

Тип
Іригатори
Колір
Синій
Гарантія
12 місяців
Артикул
W3
Час зарядки
4 - 6 годин
Ємність резервуару для води
230 мл
Матеріал
Сопло АБС + корпус із харчового ПК
Модель
W3
Ємність акумулятору
2200 мА*год
Час роботи від акумулятора
До 30 днів (залежно від частоти застосування)
Захист
IPX7

Іригатор Xiaomi SOOCAS W3

Іригатор Xiaomi SOOCAS W3
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця