• -74 грн.
Насадка для зубної електрощітки Xiaomi Soocas X1/X3/X5 White (2 шт.)

Насадка для зубної електрощітки Xiaomi Soocas X1/X3/X5 White (2 шт.)

Розпродано Код: 2598
- 74 грн
449 грн.
375 грн.
Без податку
Кількість

Завдяки новій технології, за якою виготовляються щетинки для Soocas X1/X3/X5, скріплення щетинок з насадкою відбувається за допомогою гарячого сплавлення. На відміну від простих щіток металеві елементи тут не застосовуються, це допомагає уникнути таких проблем як іржа та зайві забруднення пристрою та самих щетинок. Така система дозволяє робити щітки в рази безпечнішими і набагато гігієнічнішими.

Доставка насадок відбувається у вакуумній упаковці
Насадки для щітки укомплектовані в повністю стерильних умовах, їх упаковка вакуумна, гігієнічна та герметична. Уся лінійка щетинок пройшла сертифікацію в американському агентстві санітарного нагляду з якості медичних товарів та продуктів харчового призначення (FDA).

Кількість щетинок тепер більша на сорок відсотків
Щітки Soocas мають набагато більш щільне розташування щетинок, на відміну від простих зубних щіток. Відповідно більше щетинок перебувають у зіткненні із зубною поверхнею, завдяки чому набагато успішніше і ефективніше видаляють навіть найважче забруднення.

Закруглені кінчики щетинок не дозволять пошкодити або зіпсувати емаль та ясна
Щетинки на Xiaomi Soocas X1/X3/X5 мають унікальну форму, за допомогою якої може забезпечити максимальне очищення порожнини рота, не нашкодивши при цьому навіть найчутливішим яснам, а також, не зіпсувавши зубну емаль. У результаті чищення зубів не викликає дискомфорту і при цьому ефективно виконує свою роботу.

Головка щітки Soocas X1/X3/X5 має спеціальний GT-сенсор
Сенсор попередить вас, що насадку вже потрібно оновити. Зробить він це, просто надіславши повідомлення на ваш смартфон. Так ви не забудете про зміну насадки і завжди зможете змінити її вчасно.

Характеристики

Тип
Насадки для зубних щіток
Колір
Білий
Артикул
SoocasClean
Технологія чищення
Звукова
Вага
5 г
Призначення
Делікатна, Для імплантів, Для масажу ясен, Повсякденна, Видалення нальоту
Сумісність
Сумісні з Soocas X1/X3/X3U/X5
Кількість
2 шт

Насадка для зубної електрощітки Xiaomi Soocas X1/X3/X5 White (2 шт.)

Насадка для зубної електрощітки Xiaomi Soocas X1/X3/X5 White (2 шт.)
Ціна:
375 грн.
Ітого:
Про покупця