• -6 грн.
Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW) ціна

Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW)

У наявності Код: 4516
- 6 грн
135 грн.
129 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW) виконані з нержавіючої сталі 420 і мають гострі леза. Існує спеціальний контейнер для фрагментів відрізаних нігтів. Завдяки вигнутій формі кусачки ідеально підлаштовуються під форму нігтя користувача. На внутрішній стороні корпусу знаходиться пилка для нігтів. Міцна конструкція приладу забезпечує тривалий термін його експлуатації.

Висока міцність конструкції
Шматочки виконані з нержавіючої сталі 420. Міцний матеріал корпусу робить прилад зносостійким і не піддається корозії. Забезпечується тривалий термін служби Xiaomi MiJia Nail Clippers.

гострі леза
Лезо приладу виготовлено з нержавіючої сталі та цинкового сплаву. Воно швидко, плавно і без зайвих зусиль користувача видаляє зайву довжину нігтів, надаючи їм акуратнішого вигляду.

Ергономічний дизайн
Конструкція Xiaomi MiJia Nail Clippers має ергономічний дизайн. Вони оснащені спеціальним контейнером з АБС-пластика, який містить відрізані частини нігтів. Вони не будуть розкидані по всій кімнаті. Завдяки цьому поверхня підлоги в приміщенні завжди залишатиметься чистою.

Вигнута форма краю
Завдяки вигнутій формі краю кусачки ідеально підлаштовуються під форму нігтя, при цьому запобігають пошкодженню пальця. Забезпечується повна безпека експлуатації приладу.

Наявність пилки на внутрішній стороні корпусу
На внутрішній стороні корпусу кусачок розташована пилочка для нігтів. Вона дозволяє підпиляти нігті відразу після відрізання зайвої довжини.

Характеристики

Тип
Кусачки
Артикул
MJZJD001QW
Призначення
Для натуральних нігтів

Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW)

Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW)
Кількість
Ціна:
129 грн.
Ітого:
Про покупця