Деревянный пазл Gasta «Очаровательный Павлин» (300+ деталей, размер А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Чарівний Павич» (300+ деталей, розмір А3)

Розпродано Код: 4003
725 грн.
Без податку
Кількість

Дерев'яний пазл «Чарівний Павич» (300+ деталей, розмір А3)

Краса павичів зачаровує. Дивлячись на цих прекрасних птахів, створюється дивне візуальне враження. Їх граціозність і чарівність, елегантність і оригінальність – все це приводить у захват. І саме тому прекрасні і чарівні павичі неодноразово ставали героями оповідань, казок і пісень. З ними пов'язано безліч міфів, легенд і сказань. А ще...

Прекрасних павичів з величезним задоволенням малювали художники, їхні скульптури створювали архітектори. А тому й ми не змогли не звернути увагу на саму містичну їх всіх птахів, і не створити незвичайний дерев'яний пазл-образ «Чарівний павич».

Пазл, який зможуть зібрати і діти, і дорослі
Якщо у вас є кілька годин вільного часу, то проведіть їх з користю! Купіть пазл «Чарівний павич», і почніть його збирати.
З перших хвилин подібного проведення часу ви відчуєте неймовірне задоволення. Тому що кожна нова фігурка з дерева, у вигляді того або іншої тварини, рослини, звірини, буде немов оживати в руках.

Їх реалістичність приведе в захват, що ж говорити, коли через декілька годин цікавого дозвілля перед вами з'явиться чарівний павич. У цей момент ви станете самим щасливому людиною на Землі. А, якщо ви збирали його не в гордій самоті, то всі учасники заходу будуть радіти від щастя.

Тому немає підстав для того, щоб не купити оригінальний дерев'яні пазл як для себе особисто, так і для своїх друзів.

Характеристики

Тип
Пазли
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Україна
Артикул
А3
Матеріал
Дерево
Кількість елементів
300+
Тематика
Тварини
Розміри готової картинки
29.7 × 42

Дерев'яний пазл Gasta «Чарівний Павич» (300+ деталей, розмір А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Чарівний Павич» (300+ деталей, розмір А3)
Ціна:
725 грн.
Ітого:
Про покупця