Деревянный пазл Gasta «Великолепный Волк » (300+ деталей, размер А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Чудовий Вовк» (300+ деталей, розмір А3)

Розпродано Код: 3955
599 грн.
Без податку
Кількість

Дерев'яний пазл «Чудовий Вовк » (300+ деталей, розмір А3, дерев'яна коробка)

Ви любите захоплююче і цікаво проводити час? Займатися таким хобі, яке зацікавить кожного члена вашої родини: і дитини, і дорослого. Тоді самий незвичайний і дуже красивий дерев'яний пазл «Чудовий Вовк» — це справжня знахідка для вас!

Товар один, а багато переваг!
Дуже гарний образ хижака створений з окремих елементів. А кожна деталь – це унікальна фігурка...фігурка тварини, яка в тій чи іншій мірі пов'язано з сірим звіром.

  • Вам належить познайомитися з лисицями і кроликами, білим ведмедиком і його мамою, лосем та іншими небезпечними і в теж час милими, дуже незвичайними лісовими мешканцями.
  • Вас чекають кілька годин захоплюючого процесу, який пролетить як одна хвилина. Тому будьте готові до того, що, зібравши всього кілька деталей, буде складно зупинитися, і не дійти до фінішу.

Чудовий подарунок для людей різного віку та статі
Гра-пазл з дерева «Чудовий вовк» має просто містичною здатністю – він подобається всім. Тому з допомогою нестандартного презенту у вас є всі шанси порадувати рідних і близьких.

«Чудовий Вовк» — це не просто гра, і не тільки оригінальний і складний ребус. Купіть пазл – і організуйте з його допомогою незабутнє проведення часу.

Характеристики

Тип
Пазли
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Україна
Артикул
А3
Матеріал
Дерево
Кількість елементів
300+
Тематика
Тварини
Розміри готової картинки
29.7 × 42

Дерев'яний пазл Gasta «Чудовий Вовк» (300+ деталей, розмір А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Чудовий Вовк» (300+ деталей, розмір А3)
Ціна:
599 грн.
Ітого:
Про покупця