Деревянный пазл Gasta «Бесподобная Рыба» (300+ деталей, размер А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Незрівнянна Риба» (300+ деталей, розмір А3)

Розпродано Код: 3953
725 грн.
Без податку
Кількість

Дерев'яний пазл «Незрівнянна Риба» (300+ деталей, розмір А3, дерев'яна коробка)

А давайте проведемо невеликий експеримент ! Уявіть рибу… Яка вона у вашій фантазії: одноколірна або з гарними смужками різних відтінків; велика чи маленька? У всіх у фантазіях існує своя власна рибка, яка не схожа на всі інші.

Тоді представляємо вашій увазі незрівнянну рибку у світі – дерев'яний пазл, який складається з більш ніж 330 деталей-фігурок. Елементів різних форм і розмірів, кожен з яких по-особливому гарний.

Наша «Незрівнянна рибка» оригінальна! Чому при першому погляді на яскравий пазл хочеться відразу ж зібрати його. Не варто ігнорувати власне бажання. Має сенс купити пазл, знайти кілька годин вільного часу. і розпочати захоплюючий процес – пошуку фігурок та їх «власних» розташування.

Грайте із задоволенням !
- Залежно від власних настроїв, ви можете збирати дерев'яний пазл «Незрівнянна рибка» ; повільно, або прагнути встановити власний рекорд швидкості.
- До пошуків потрібних елементів-фігурок допустимо залучати рідних, друзів і навіть дітей, віком від 10 років. Що перетворить процес гри на справжній турнір.
- Якщо пазл сподобається, то наступні образи інших тварин, птахів та звірів неодмінно вам захочеться також купити. А значить, у вас є всі шанси зібрати справжню колекцію прекрасних пазлів-образів.

Характеристики

Тип
Пазли
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Україна
Артикул
А3
Матеріал
Дерево
Кількість елементів
300+
Тематика
Тварини
Розміри готової картинки
29.7 × 42

Дерев'яний пазл Gasta «Незрівнянна Риба» (300+ деталей, розмір А3)

Дерев'яний пазл Gasta «Незрівнянна Риба» (300+ деталей, розмір А3)
Ціна:
725 грн.
Ітого:
Про покупця