Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) ціна

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC)

Розпродано Код: 4538
465 грн.
Без податку
Кількість

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) - цілорічний захист та підтримка здоров'я вашої родини!
Температура та вологість тісно пов'язані зі здоров'ям органів дихання, алергією, здоров'ям шкіри та багатьма іншими проблемами зі здоров'ям. Моніторинг та регулювання температури та вологості в дитячих кімнатах, спальнях, кімнатах для домашніх тварин, офісах та інших приміщеннях будинку може допомогти покращити комфорт та захистити здоров'я членів сім'ї та домашніх тварин.

Надає життю краси
Контроль та регулювання температури та вологості у вашій теплиці, кухні, коморі та ванній кімнаті в потрібний час може допомогти вам вирощувати рослини, краще зберігати продукти та інші предмети, а також пригнічувати зростання бактерій.

Визначте свій рівень комфорту за допомогою інтуїтивно зрозумілих смайликів
Чому монітор температури та вологості показує незадоволену особу, коли ви думаєте, що температура правильна? Якщо ви вважаєте, що температура ідеальна, а монітор показує низький рівень комфорту, ви, ймовірно, не врахували рівень вологості. Завдяки смайликам ви легко зрозумієте рівні комфорту.

Точні схеми та датчики забезпечують точність відображуваних даних
Годинник з датчиком температури та вологості Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) забезпечує точність завдяки вбудованому чіпу RTC та високоточному датчику Swiss Sensirion, який може відображати правильний час у високій роздільній здатності та виявляти навіть невеликі зміни температури та вологості.

Інтелектуальний монітор температури та вологості, що передбачає ваші потреби
Годинник моніторингу температури та вологості Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) може фіксувати тенденції температури і вологості за останні шість місяців. Ви можете знайти та додати годинник Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) до програми Mi Home, щоб переглянути докладну інформацію про зміни в історії.

Інтелектуальне регулювання температури та вологості
У спекотну погоду кондиціонер можна вмикати та вимикати автоматично, налаштувавши задану температуру у програмі Mi Home. Коли в кімнаті сухо, зволожувач можна вмикати та вимикати автоматично, налаштувавши заданий рівень вологості у програмі Mi Home.

Конструкція дозволяє розміщувати пристрій у будь-якому місці.
Покладіть годинник Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) на стіл або прикріпіть його до стіни або дверцят холодильника. При вазі всього 57 г і товщині 10,1 мм годинник для моніторингу температури та вологості Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC) можна легко розмістити на столі з підставкою, прикріпити до стіни або прикріпити за допомогою магніту, що спрощує їх використання.

Кілька часових поясів на вибір
Коли годинник вмикається вперше, він показує 00:00. Після підключення годинника до програми Mi Home час, що відображається, буде автоматично синхронізований з часом, що відображається на смартфоні.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Спосіб встановлення
Настінний, Настільний
Додаткові функції
Індикатор рівня комфорту, Годинник
Додаток
MiHome
Тип
Датчики температури та вологості
Матеріал корпусу
Пластик
Гарантія
12 місяців
Вид
Електронний
Артикул
MJWSD05MMC
Особливості
Сумісність з екосистемою Xiaomi
Вага
72 г
Призначення
Кімнатний
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Джерело живлення
Від батарейок
Габарити
79.6 х 70.2 х 14.5 мм
Діапазон вимірювання вологості
0% - 99% RH
Діапазон вимірюваної температури
0° C ± 60° C

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC)

Розумний датчик температури та вологості (термогігрометр) Xiaomi MiJia (MJWSD05MMC)
Ціна:
465 грн.
Ітого:
Про покупця