Датчик температури та вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM)

Датчик температури та вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM)

У наявності Код: 3709
569 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Aqara (WSDCGQ11LM)це універсальний датчик, який може відстежувати показники температури, вологості та тиску. Якщо показники перевищать допустиму межу, датчик надішле повідомлення прямо на ваш смартфон. За допомогою спеціальної програми MiHome, ви зможете отримати всю інформацію про зміни показників. Прилад не потребує постійного зв'язку з Інтернетом і може працювати навіть в умовах повного відключення.

Підключення до системи розумного будинку
Щоб працювати ще ефективніше, ви можете синхронізувати роботу датчика Aqara з іншою технікою розумного будинку. Після синхронізації з зволожувачем та розумною розеткою, до якої підключений кондиціонер, система інтелектуальних пристроїв підтримуватиме оптимальні показники температури та вологості. Для регулювання допустимих параметрів можна використовувати спеціальну програму на смартфоні.

Ідеальний засіб контролю середовища
Датчик температури вологості – це чудовий вибір для дитячої кімнати. З його допомогою ви зможете встановити постійний контроль за станом середовища у приміщенні. Таким чином, можна створити ідеальні умови для життя дитини. Датчик допомагає не лише зволожувати, а й позбавлятися зайвої вологості. Розмістивши пристрій у сирому приміщенні, можна буде налаштувати роботу осушувача повітря.

Висока якість комплектуючих
Прилад оснащений просунутим надчутливим датчиком від великого світового бренду Sensirion. Датчик може вимірювати температуру з високою точністю до 0.3°C. Точність виміру вологості становить 3%, а тиск 120 Па. Прилад пройшов тривалу процедуру тестування та повністю відповідає заявленим показникам. Крім технічної складової, особлива увага приділялася якості збирання та вибору матеріалів. Корпус датчика має надійне покриття, що стійке до впливу ультрафіолетового випромінювання. Це дозволить зберігати презентабельний вигляд протягом багатьох років.

Простий, мінімалістичний дизайн
Корпус виконаний у суворому, мінімалістичному дизайні та має форму квадрата із заокругленими краями. Для фарбування було обрано нейтральний білий колір. На поверхні корпусу є тільки найнеобхідніше, а саме кнопка живлення і один індикатор. Все це робить гаджет максимально простим і зручним у використанні, а скромний зовнішній вигляд дозволить вписати пристрій у будь-який інтер'єр.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Датчики температури та вологості
Розміри
36 х 36 x 9 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
WSDCGQ11LM
Комплектація
Датчик температури та вологості, посібник користувача англійською, стікер для монтажу
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Додатково
Робоча температура: -20 °С ... + 50 °С, Допустима вологість: 0 - 100% відносної вологості
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
Apple HomeKit
Тип детектування
Вологість, Температура

Датчик температури та вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM)

Датчик температури та вологості Xiaomi Aqara (WSDCGQ11LM)
Кількість
Ціна:
569 грн.
Ітого:
Про покупця