• -100 грн.
Зонт складной автоматический с фонариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Black

Парасоля складна автоматична з ліхтариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Black

У наявності Код: 4279
- 100 грн
999 грн.
899 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) - інноваційна автоматична парасолька з привабливим дизайном для щоденного використання, ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок. Вигідно відрізняється зворотним способом складання купола, наявністю LED ліхтаря в ручці, і світловідбивним кільцем по краю купола.

Практично повне видалення крапель простим струшуванням парасольки
Купол автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu виготовлений із високоякісної водовідштовхувальної тканини поліестер 210T, особливістю якої є неймовірно висока щільність плетіння ниток. Щоб позбутися від крапель дощу, що зібралися на куполі після використання парасольки, досить її пару разів енергійно струсити у складеному положенні

Відкривання та складання за допомогою однієї кнопки
Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) оснащений автоматичним механізмом, який простим натисканням однієї кнопки дозволяє як відкривати купол, так і складати його. Всі дії можна робити за допомогою лише однієї руки, що особливо зручно, коли друга рука зайнята.

Світловідбивне кільце та ліхтарик для безпеки на дорогах
В осінній та весняний періоди, тобто в розпал сезону дощів, на вулиці починає рано темніти. Щоб убезпечити вас на дорогах і щоб водіям автотранспорту було легше помітити пішохода в місцях, що слабко освітлені, темних ділянках дороги, по краю купола автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu виробник передбачив спеціальне світловідбиваюче кільце, яке яскраво світиться при потраплянні на нього світла фар. В ручку парасольки Zuodu вбудований не великий LED ліхтарик, живиться від батарейки формату CR1616.

Зворотний механізм складання купола забезпечить сухість у складеному положенні
Коли під час дощу нам необхідно сісти в автомобіль, то, як правило, звичайна мокра парасолька, щоб не намочити сидіння, доводиться класти на автомобільний килимок, де він може забруднитись і теж залишити велику кількість вологи в салоні. Щоб позбутися цієї проблеми, виробник автоматичної парасольки Xiaomi Zuodu розробив зворотний механізм складання купола. Таким чином, при його складанні, зовнішня мокра поверхня, на якій накопичилися краплі дощу, буде захована всередину, у своєрідну кишеню, а суха поверхня виявиться зовні. У такому стані парасольку можна сміливо класти на крісло і воно завжди залишатиметься сухим. Додатковою перевагою зворотного механізму складання є можливість ставити парасольку Xiaomi Zuodu для сушіння в спеціально відведеному місці у стійкому вертикальному положенні, так він займає значно менше місця і набагато швидше сохне за рахунок безперешкодного скочування крапель.

Характеристики

Складання
Зворотне
Ліхтарик
Є
Світловідбивач
Є
Тип
Парасолі
Розміри
Діаметр - 6 см, довжина - 30 см (у складеному стані)
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
ZD002-LED
Особливості
Світловідбивне кільце по краю бані, Зворотний механізм складання, LED ліхтар
Категорія
Для чоловіків, Для жінок
Вага
420 г
Матеріал
Поліестер
Додатково
Індекс захисту від сонця UPF50+
Кількість спиць
10
Матеріал спиць
Сталеві
Діаметр відкритого бані
105 см
Висота в розкладеному стані
63 см
Конструкція
Складана
Механізм
Повний автомат

Парасоля складна автоматична з ліхтариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Black

Парасоля складна автоматична з ліхтариком Xiaomi Zuodu (ZD002-LED) Black
Кількість
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця