• -50 грн.
Мультитул Xiaomi HuoHou Mini (HU0140) Black ціна

Мультитул Xiaomi HuoHou Mini (HU0140) Black

У наявності Код: 4575
- 50 грн
649 грн.
599 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Мультитул Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140) - універсальний інструмент для повсякденного використання!

Отримайте всі необхідні інструменти в одному компактному мультитулі Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140). Цей багатофункціональний інструмент пропонує 11 корисних функцій, щоб впоратися з різними завданнями вашого повсякденного життя. У його комплектацію входять гострий основний ніж, великі ножиці, викрутка для окулярів, шпилька для смартфона, відкривачка для коробок, викрутка з плоским лезом, пінцет, вушні гачки, пилка для нігтів, відкривачка для пляшок та кільце для ключів.< /p>

Маленький розмір - великі можливості. З його компактними розмірами 80 х 28 х 19 мм, мультитул HuoHou mini Black (HU0140) вразить вас своєю дивовижною функціональністю. Цей невеликий інструмент легко поміщається у кишені штанів, рюкзаку чи сумці, завжди готовий до використання. Будьте впевнені, що ви ніколи не залишитеся без потрібного інструменту під час відрядження, походу чи подорожі.

Виготовлений із високоякісних матеріалів, мультитул HuoHou mini Black (HU0140) пропонує міцну конструкцію, готову до довготривалого використання. Його корпус виготовлений з корозійностійкої сталі мартенситного класу 30Cr13 з анодованою поверхнею та обробкою молібденом. Крім того, інструмент покритий чорним лакованим алюмінієвим сплавом, що надає йому стильного та елегантного вигляду.

Придбайте мультитул Xiaomi HuoHou mini Black (HU0140) і отримайте надійного помічника, який завжди буде поряд з вами, готовий вирішити будь-яке завдання у вашому повсякденному житті.

Характеристики

Liner Lock
Ні
Матеріал інструменту
Корозійностійка нержавіюча сталь 30Cr13, молібден, алюмінієвий сплав
Тип
Мультитули
Гарантія
12 місяців
Артикул
HU0140
Вага
153 г
Габарити
80 x 28 x 19 мм
Застосування
Універсальні
Довжина
8 см
Інструменти у комплекті
Ніж, ножиці, викрутка для окулярів, шпилька, відкривалка, викрутка плоска, пінцет, вушні гачки, пилочки для нігтів, відкривалка для пляшок
Чохол у комплекті
Без чохла
Кількість інструментів
11

Мультитул Xiaomi HuoHou Mini (HU0140) Black

Мультитул Xiaomi HuoHou Mini (HU0140) Black
Кількість
Ціна:
599 грн.
Ітого:
Про покупця