Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322 ціна

Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322

Розпродано Код: 3048
3899 грн.
Без податку
Кількість

Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322 – це справжній порятунок для тих, хто багато часу проводить за комп'ютером або працює з документацією. Пристрій зовні нагадує маску для сну, але на відміну від неї має безліч опцій, що дозволяють зняти напругу з очей, покращити мікроциркуляцію, позбавити набряклості, і в цілому, зробити погляд більш відпочившим. Компактний, легкий масажер зможе підлаштуватися під будь-який сценарій та забезпечити користувача видимим результатом, який можна порівняти з походом у Spa-салон.

Ергономічний дизайн
Масажер від Momoda здатний складатися навпіл за допомогою одного руху руки. Така особливість конструкції надає пристрої портативності та дозволяють заощадити місце у ящику для зберігання. Також, при підготовці до поїздки або робочого відрядження ви можете скласти масажер у сумку та влаштувати собі spa-процедуру навіть у дорозі.

Багаточастотна вібрація
Вбудований мотор створює більше 160 мікровібрацій в секунду, що безперервно впливають на очну область. Такий масаж не тільки зніме зайву напругу та прибере набряки, але й позитивно позначиться на шкірі навколо очей. При включеному стані масажер впливає на 11 основних акупунктурних точок і, тим самим, тонує і омолоджує на шкіру повік.

Гарячий компрес
Ідеальним вечірнім варіантом масажу є тепловий. Після тривалого робочого дня за комп'ютером з'являються надмірна напруга та чутливість в очах. Щоб позбутися неприємних відчуттів, приділіть масажу пару хвилин на день і дозвольте очам відпочити.

Однокнопкове перемикання між режимами
Для того щоб визначити рівні впливу, які влаштували б кожного користувача, технологи провели випробування з більш ніж з 30 учасниками. У ході дослідження були виявлені комфортні для більшості ступеня впливу, починаючи від м'якшого і закінчуючи найінтенсивнішим. Пристрій має 3 встановлених рівня впливу, перемикання між яким здійснюється шляхом натискання лише однієї кнопки.

Характеристики

Тип
Масажери
Колір
Сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
SX322
Кількість режимів
3
Вага
0.58 кг
Призначення
Для очей
Тип масажу
Вібромасаж
Вид масажера
Масажні окуляри
Потужність
5 Вт
Джерело живлення
Акумулятор
Висота
7.6 см
Габарити
15.6 х 21.8 х 8.8 см
Функції
Підігрів, Регулювання інтенсивності масажу
Час автономної роботи
2 години
Довжина
20.8 см
Місткість
1100 мА*год
Ширина
10.6 см

Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322

Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322
Ціна:
3 899 грн.
Ітого:
Про покупця