Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01) ціна

Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01)

Розпродано Код: 4683
799 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть увагу! Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01) - це зручний та компактний пристрій, призначений для видалення повітря з вакуумних пакетів та контейнерів з метою продовжити термін зберігання продуктів та інших предметів. 

Тривале зберігання продуктів
При використанні вакуумної системи зберігання продукти залишаються свіжими в 2-3 рази довше, ніж при звичайному зберіганні. Це робить пристрій чудовим інструментом для збереження продуктів, таких як овочі, фрукти, сухофрукти, м'ясо, риба та ковбаси.

Багатофункціональність
Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01) може працювати у двох напрямках – як насос для створення вакууму та як насос для надування. У комплекті поставляються 3 різні насадки, що робить пристрій універсальним і дозволяє використовувати його для різних завдань, таких як надув повітряних куль або плавальних кіл.

Швидко та зручно
Сила всмоктування приладу становить 60 кПа, що забезпечує швидке створення вакууму у вакуумних пакетах або контейнерах лише за 8-10 секунд. Управління пристроєм інтуїтивно зрозуміле та просто.

Бездротова конструкція
Пристрій працює на літієвій батареї ємністю 1200 мАг. Один заряд акумулятора дозволяє провести до 300 операцій із вакуумними пакетами. Для заряджання використовується зручний інтерфейс USB Type-C.

Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine є надійним та зручним інструментом для тривалого зберігання продуктів та інших предметів, а його компактний дизайн та бездротова робота роблять його простим у використанні у будь-якій ситуації.< /span>

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Тип управління
Механічне
Додаткові можливості
Пристрій може працювати у двох напрямках - як вакууматор і як насос
Тип
Вакууматори
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
JC-ZKJ01
Комплектація
Вакууматор, Кабель Type-C, Голка для м'ячів та ін.
Вага
179 г
Ємність акумулятору
1200 мА*год
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
66 х 66 х 137 мм
Режими роботи
Вакуумування сухих продуктів

Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01)

Вакууматор Xiaomi Jingchu Mini Vacuum Machine (JC-ZKJ01)
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця