Електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) Black ціна

Електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) Black

Розпродано Код: 4618
575 грн.
Без податку
Кількість

Електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) - молоть спеції легко та швидко!

Завжди свіжі та ароматні спеції - це те, що дійсно робить різницю в кулінарії. Якщо ви не хочете купувати мелені спеції через втрату аромату, але молоть їх вручну здається занадто складним і довгим процесом, тоді електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) - ваше рішення.

Висока потужність
З потужністю 25 Вт, цей млин справляється з подрібненням перцю, солі та інших спецій за лічені хвилини, навіть однією рукою.

Просте використання
Виберіть потрібний режим помелу на пристрої та утримуйте кнопку. Під час роботи включається підсвічування, що робить процес зручним та наочним. Для зупинки просто відпустіть кнопку.

П'ять режимів помелу
Електромлинок Gasta Electric Grinder (RG-01) пропонує п'ять режимів помелу, від дуже дрібного до великого. Регулювання здійснюється легко поворотом важеля. Це дозволяє використовувати млин для різних видів приправ та солі на вашому кулінарному шляху, чи то вдома, чи у професійній кухні.

Будь-яка кількість мелених спецій
Місткий контейнер об'ємом 70 мл з прозорою кришкою дозволяє засипати необхідну кількість спецій і молоти рівно стільки, скільки потрібно для вашої страви або для зберігання. При цьому пристрій сам собою компактний і легкий, важить всього 200 грам.

З Gasta Electric Grinder (RG-01) ви отримаєте задоволення від приготування страв, в яких аромат та смак спецій будуть на найвищому рівні. Жодної втрати аромату, жодної стомлюючої ручної молотьби - тільки швидко і легко. Здивуйте себе та своїх гостей свіжістю та ароматом, доданими вашими руками.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Тип
Електромлини
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
RG-01
Особливості
Регулювання помелу
Призначення
Для помелу, Для зберігання
Джерело живлення
Від акумулятора
Матеріал ємності
Пластик
Тип постачання
Один предмет
Місткість контейнера для зерен
70 мл

Електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) Black

Електричний млин для спецій Gasta Electric Grinder (RG-01) Black
Ціна:
575 грн.
Ітого:
Про покупця