Спінювач молока (капучинатор) Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) Silver ціна

Спінювач молока (капучинатор) Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) Silver

Розпродано Код: 4662
185 грн.
Без податку
Кількість

Пінозбивач Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) - Ваш ранковий помічник!

Насолоджуйтесь чудовим капучино
Ранкова чашка капучіно – що може бути краще? Кава, молоко та ніжна молочна піна забезпечать вам заряд енергії на весь день. Тепер приготувати ідеальну піну в домашніх умовах легко за допомогою пінозбивача. Міксер Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) легко і швидко спінить молоко, надаючи йому повітряної структури.

Зручний та портативний
Пінозбивач Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) відноситься до ручного типу і поєднує функціональність міксера та занурювального блендера. Живлення здійснюється за рахунок батарейок, що робить його портативним та легким у використанні. Мобільність пристрою дозволяє завжди мати його під рукою. Просто зануріть спінювач у ємність із підігрітим молоком, і всього за кілька секунд молочна піна готова.

Ефективність та ергономічність
Капучинатор Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) виготовлений з міцного пластику з приємним дизайном, який не займає багато кухонного простору. Його ергономічний корпус легко сидить у руці, а кнопка увыкнення розташована зручно. У наборі йде всього одна насадка - гнучкий, віночок з нержавіючої сталі, який легко очистити. Віночок встановлений в отворі на нижній частині корпусу, а слоти для двох батарейок розташовані під кришкою корпусу.

Ідеальне поєднання простоти та смаку
З піновзбивачем Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) ваш ранок стане ще яскравішим і насиченішим. Насолоджуйтеся чудовим капучіно з ніжною молочною піною, приготованим у домашніх умовах. Пристрій легко спінить молоко і додасть задоволення до вашого кавового досвіду.

Характеристики

Живлення
Батарейки
Тип
Капучінатори
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Артикул
CJ-EMF05
Особливості
Потужність: 3 Вт, Молочна піна всього за кілька секунд, Віночок з нержавіючої сталі Легко очищається
Джерело живлення
Від батарейок
Габарити
43 х 43 х 230 мм
Сфера використання
Для будинку

Спінювач молока (капучинатор) Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) Silver

Спінювач молока (капучинатор) Xiaomi Circle Joy (CJ-EMF05) Silver
Ціна:
185 грн.
Ітого:
Про покупця