• -100 грн.
Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T)

Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T)

У наявності Код: 4462
- 100 грн
1 999 грн.
1899 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо у понеділок

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Набір кухонних гаджетів MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T) є незамінною допомогою для кухаря на кухні. Електричний штопор, ваги і розумний таймер, що включає в себе, цей набір не тільки підкреслить естетику сучасної кухні, але і значно спростить і прискорить процес приготування страв.

Таймер у цьому наборі дуже зручний і може бути легко встановлений на стіну за допомогою наклейки або холодильник за допомогою магнітного кріплення. Він має продумане керування та триступінчасте регулювання гучності дзвінка, є можливість встановлювати відразу два таймери та керувати ними. Крім того, його можна синхронізувати з іншими приладами розумного будинку через додаток mi Home на вашому смартфоні, це дає можливість віддалено стежити за готуванням, і найголовніше писати сценарії автоматизації, щоб вчасно відключати витяжку, духовку або навіть настільну лампу, все у ваших руках ! Працює від 2 батарейок формату АА (всі батарейки йдуть у комплекті).

Ваги в наборі забезпечують високу точність вимірювання до 1 грама. З ними ви зможете приготувати найскладніші страви, де необхідно точно дотримуватись пропорцій інгредієнтів. Діапазон виміру становить від 1 до 3000 грамів, при вимірі до 1 кг ваги показують точність до 0,1 грама. Їхня поверхня виконана із загартованого скла, не має швів і легко очищається серветкою. Для роботи вагiв необхідно 2 батареї АА.

Електричний штопор у цьому наборі дозволяє легко відкрити пляшку вина. Він має сучасний дизайн та дуже просте управління з двома кнопками, швидке та плавне відкривання, а також низький рівень шуму при роботі. Для роботи потрібно 4 батареї типу AAA, яких вистачить на 170 використань.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Додаток
MiHome
Тип
Кухонні набори
Розміри
Ваги 200х160х27мм, Таймер 95х53х35мм, Штопор 60х45х185мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
KGJ001T
Комплектація
Електричний штопор, розумний таймер, електронні ваги, 4х батарейки ААА, 4х батарейки АА
Вага
Ваги 400г, Таймер 72г, Штопор 244г
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Джерело живлення
Від батарейок

Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T)

Розумний кухонний набір Xiaomi MiJia Kitchen Tool Set (KGJ001T)
Кількість
Ціна:
1 899 грн.
Ітого:
Про покупця