Підставка для підігріву чашок Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1 ціна

Підставка для підігріву чашок Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1

У наявності Код: 3584
549 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Незалежно від того, як змінюється погода, у вас завжди має бути можливість зробити невелику перерву і насолодитися напоєм із комфортною для вас температури. Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1 – це універсальний прилад, який швидко підігріє рідину та підтримуватиме постійну температуру протягом тривалого часу.

Безпечна потужність та енергозбереження
Підставка для підігріву чашок Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1 має невеликий показник потужності 18 Вт, що становить приблизно 1% від потужності середньої індукційної плити. Навіть при безперервному тривалому використанні протягом 3 днів прилад витратить близько 1 кВт електроенергії. Таким чином, нагрівальна підставка забезпечує високий коефіцієнт енергозбереження при ефективній та стабільній роботі.

Автоматичний нагрів
Підставка для підігріву обладнана датчиком гравітації та перемикачем. Пристрій автоматично активує нагрівання при встановленні склянки. Якщо ви задоволені температурою рідини - просто приберіть чашку, і нагрівання припиниться. Жодних зайвих кнопок та додаткових рухів, тільки максимальний комфорт та простота використання.

Широка сумісність
Нагрівальна підставка має широку сумісність, а значить підійде для нагріву будь-яких ємностей зі скла, кераміки, нержавіючої сталі тощо. Ви можете сміливо використовувати будь-які склянки, що зберігаються у вас вдома, або порцелянові кружки, які ви придбали на особливий випадок. Пристрій забезпечить постійну температуру улюбленого напою у будь-який час та в будь-якому місці.

Водонепроникний корпус
У випадку, якщо ви ненароком пролили рідину на підставку, вам не потрібно турбуватися про її несправність. Пристрій має надійний захист внутрішніх комплектуючих завдяки ретельній ізоляції та водонепроникності корпусу. Захищеність конструкції від води забезпечує безпеку користувача та тривалий термін експлуатації самого пристрою.

Характеристики

Тип
Підігрівачі чашок
Розміри
20 x 115 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
ZS1
Вага
200 г
Матеріал
Пластик
Потужність
18 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Можна мити в посудомийній машині
Ні

Підставка для підігріву чашок Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1

Підставка для підігріву чашок Xiaomi ROSOU Lexiu Coaster ZS1
Кількість
Ціна:
549 грн.
Ітого:
Про покупця