Графический планшет Xiaomi Wicue Board 16" LCD White/Yellow (WNB416W)

Дитячий планшет для малювання Xiaomi Wicue Board 16" LCD (WNB416W)

У наявності Код: 2908
1499 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Діти розвивають своє мислення та навички малювання, граючи з планшетом і навчаючись малюванню. Виріб має привабливий зовнішній вигляд з основними білими тонами та двома жовтими кролячими вушками як яскраві деталі, що створюють привабливий зовнішній вигляд.

Малюйте з високими технологіями
16-дюймовий сенсорний РК-екран не містить пігменту, що руйнує електромагнітне випромінювання, щоб захистити очі користувача при використанні продукту в приміщенні. Кожна літера та лінія малюнка створюються легким дотиком кінчика стілус до робочої поверхні графічного планшета. У планшеті Wicue підсвічування відсутнє, тому хороша видимість має забезпечуватися якісним джерелом освітлення.

Вражаюча автономність у легкому корпусі
Планшет працює від 2-х кнопкових батарей, має надзвичайно низьке енергоспоживання, що дозволить працювати планшету без заміни елементів живлення більш ніж на 12 місяців, або 50 000 використань. Корпус завдяки використанню матеріалів легкий і міцний, крім того, краї дошки для малювання мають м'які закруглення, щоб забезпечити безпеку використання дітьми.

2 стілуси з 4-ма пишучими головками
Одна з відмінностей 16-дюймового РК-дисплея Wicue від своїх попередників полягає в тому, що він оснащений двома додатковими стілусами з 4 різними головками, акуратно розташованими з двох сторін планшета для малювання.

Зручно носити із собою
Планшет виконаний із пластику ABS та полікарбонату. Планшет відрізняється компактними розмірами 321 x 260 x 7 мм та легкою вагою всього 397 г, тому користувачі можуть помістити його в сумку, рюкзак та носити із собою.

Характеристики

Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
WNB416W
Вага
397 г
Габарити
321 x 260 x 7 мм

Дитячий планшет для малювання Xiaomi Wicue Board 16" LCD (WNB416W)

Дитячий планшет для малювання Xiaomi Wicue Board 16" LCD (WNB416W)
Кількість
Ціна:
1 499 грн.
Ітого:
Про покупця