Електробритва Xiaomi SOOCAS Electric Shaver S3 Black ціна

Електробритва Xiaomi SOOCAS Electric Shaver S3 Black

Розпродано Код: 3046
779 грн.
Без податку
Кількість

Максимум переваг

Хочете завжди виглядати охайно і доглянуто? У цьому допоможе Soocas S3 – роторна електробритва для сухого та вологого гоління. Подвійні ножі особливої конструкції ефективно справляються навіть з кількаденною щетиною, а система демпфірування на 360 градусів знижує тиск на шкіру і повторює контури особи. До того ж, аксесуар оснащений акумулятором для 1 години автономної роботи.

Особливості:

- 3 бритвені головки з двома рядами ріжучих ножів
- Система демпфірування на 360 градусів
- Частота обертання – 3000 об/хв
- Захист від вологи за стандартом IPX7
- До 60 хвилин автономної роботи
- Заряджання через USB Type-C

Бездоганне гоління

Багатоденна щетина і жорсткі волоски не стануть проблемою. Пристрій порадує трьома бритвеними головками, у кожній з яких встановлено по 2 ножа. Таким чином допоміжний ніж піднімає волоски, а основний зрізає їх майже під самий корінь. Також слід відзначити великі подвійні сітки, що дозволяють захоплювати на 50% більше волосків.

Комфортне прилягання

Бритва може похвалитися інноваційною технологією демпфування на 360 градусів – Infinity Floating Technology. Бритвені головки пристрої знаходяться в особливому підвішеному стані, точно повторюючи форму особи. Завдяки цьому не тільки поліпшується якість гоління, але і знижується тиск на шкіру, мінімізується роздратування після процедури.

Ємний акумулятор

Забудьте про постійному пошуку розеток. Портативна електробритва оснащена акумулятором ємністю 800 маг, що забезпечує до 60 хвилин автономної роботи. Крім того, у пристрої передбачений сучасний роз'єм USB Type-C, що дозволяє поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, комп'ютера або портативної зарядки.

Захист від вологи

Пристрій захищений від вологи за міжнародним стандартом IPX7. Це означає, що Soocas S3 не страшні бризки і навіть короткочасне занурення у воду. Тому бритву можна очищати під проточною водою, використовувати для сухого та вологого гоління. А ергономічний нековзний корпус забезпечує надійний хват навіть вологими руками.

Висока якість

Бюджетні рішення призводять до постійних витрат на зміну матеріалів. У цій бритві сіточки і основні ножі виконані з високоякісної японської сталі JFE, а допоміжні ножі з шведської SANDVIK. Для підвищення зносостійкості використана електрохімічна обробка ECM. Отже, ви можете бути впевнені в тривалій і безпроблемної експлуатації пристрою.

Характеристики

Тип
Електробритви
Розміри
15.4 х 6.4 х 6.4 см
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Час зарядки
120 хв
Особливості
Матеріал ріжучих головок: нержавіюча сталь, японська та шведська, Індикація вкл/викл, розрядки, очищення
Вага
173 г
Додатково
Плаваюча бриюча система
Захист
IPX7 (занурення у воду на глибину до 1м та на час до 30 хв)
Джерело живлення
Від акумулятора
Час автономної роботи
60 хв
Чищення під струменем води
Є
Бритовна система
Роторна (обертальна)
Тип гоління
Сухе/вологе
Кількість голів для гоління
3
Роз'єми
Type-C

Електробритва Xiaomi SOOCAS Electric Shaver S3 Black

Електробритва Xiaomi SOOCAS Electric Shaver S3 Black
Ціна:
779 грн.
Ітого:
Про покупця