Комп'ютерні окуляри Xiaomi Turok Steinhardt Anti Blue Glasses Red (FU009-0621) ціна

Комп'ютерні окуляри Xiaomi Turok Steinhardt Anti Blue Glasses Red (FU009-0621)

Розпродано Код: 3660
749 грн.
Без податку
Кількість

Композитна оправа з металу та пластику
Дужки та рама лінз виготовлені з пружного та гнучкого пластику TR90, цей матеріал створює зручну та довговічну оправу. Універсальний витриманий стиль підійде до будь-якого типу обличчя, а вигнуті дужки забезпечать комфортну посадку. Окуляри Xiaomi Turok Steinhardt виготовляються за найсуворішими стандартами для гарантії якості.

Непомітне синє світло може сильно нашкодити зору
Шкідливе синє випромінювання чекає нас скрізь - у смартфоні, дисплеї комп'ютера, світлодіодних та флюоресцентних лампах та у багатьох інших пристроїв. Тривалий вплив синього випромінювання може призвести до сухості та втоми ока та навіть офтальмологічних захворювань.

Блокує 40% синього випромінювання для захисту зору
Окуляри Xiaomi створені спеціально для повсякденного використання на роботі, навчанні або інших випадках, де передбачається тривале використання дисплеїв. Лінзи блокують до 40% шкідливого синього випромінювання, а також захищають від ультрафіолетових променів. З окулярами Xiaomi Turok Steinhardt Ваш зір весь час буде під надійним захистом.

Точні технології для ясного погляду
На підставі лінз захисних окулярів Turok Steinhardt додано особливе покриття, що захищає від синього випромінювання, при цьому одночасно пригнічує жовте світло. Лінзи блокують шкідливе світло, дозволяючи насолоджуватися природною красою навколишнього світу.

Комфортна посадка без здавлювання
Особливий вигин дуже ефективно розподіляє навантаження і розділяє тиск на вуха для зручної посадки. Посилені петлі із металевого сплаву міцно з'єднують дужки з оправою, а також гарантують тривалий термін служби та захист від пошкоджень. Саморегульовані носові упори не ковзають і не тиснуть на носа.

Важлива примітка
Навіть використовуючи захисні окуляри не слід перевантажувати очі. У сучасному світі у багатьох сформувався синдром "цифрової втоми", що виявляється в сухості очей, втоми, ослаблення та помутніння зору. Для здоров'я очей рекомендується щоденно використовувати електронні прилади не більше двох годин.

Характеристики

Тип
Окуляри
Розміри
54 х 17 х 138 (довжина лінз, зазор між лінзами, ширина)
Колір
Червоний
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
FU009-0621
Особливості
Для геймерів, З футляром
Комплектація
Окуляри для комп'ютера - 1 шт., Футляр з екошкіри - 1 шт., Якісна серветка з мікрофібри - 1 шт.
Додатково
Захист: синє випромінювання Blue Blocker, ультрафіолетове випромінювання UV400, усунення відблисків
Матеріал лінз
Полімер
Матеріал оправи
Пластик
Дія
Захищає
Колір лінз
Прозорий

Комп'ютерні окуляри Xiaomi Turok Steinhardt Anti Blue Glasses Red (FU009-0621)

Комп'ютерні окуляри Xiaomi Turok Steinhardt Anti Blue Glasses Red (FU009-0621)
Ціна:
749 грн.
Ітого:
Про покупця