• -110 грн.
Машинка (тример) для видалення катишків Xiaomi Lofans (CS-621) ціна

Машинка (тример) для видалення катишків Xiaomi Lofans (CS-621)

Розпродано Код: 4482
- 110 грн
399 грн.
289 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть Вашу увагу! Цей товар відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу MI на упаковці.

Lofans Hair Ball Trimmer (CS-621) дбайливо видаляє катишки з вашого одягу і дбає про тканину. Усього кілька хвилин знадобиться, щоб оновити теплі речі і виглядати бездоганно.

Висока продуктивність
Швидкість двигуна невеликого приладу складає 7000 об/хв, утворюючи необхідну потужність для якісної роботи. Усередині вбудований вентилятор з восьминебезпечною крильчаткою, який створює потік повітря для максимального відділення катишків від тканини і допомагає гострим лезам зрізати їх. У стільникової конструкції сітки розташовані отвори 3 різних діаметрів, які здатні захоплювати великі та дрібні катишки. Товщина сітки всього 0,35 мм, тому вона щільно прилягає до поверхні тканини, не допускаючи її пошкодження. Трилопатеве лезо з нержавіючої сталі обертається з високою швидкістю і начисто зрізає катишки з поверхні тканини без зайвого натягу. Щоб не пошкодити одяг, не тисніть із силою на тканину, достатньо акуратно провести пристрій поверхнею.

Портативність
Xiaomi Lofans (CS-621) важить всього 125 г. Його зручно використовувати вдома, а завдяки невеликим розмірам можна легко взяти в подорож або відрядження. Машинка виглядає як стильний аксесуар. Білий корпус, виготовлений з високоміцного пластику. Пристрій зручно тримати в руці, а керується лише однією кнопкою із вбудованим індикатором.

Характеристики

Тип
Машинки для видалення катишків
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
CS-621
Комплектація
Машинка для стрижки катишків, Батарейки, Щітка
Модель
CS-622
Джерело живлення
Від батарейок
Габарити
7.7 x 7.7 x 6.7 см
Максимальна потужність
3 Вт
Кількість обертів за хвилину, об/хв
7000 об/хв

Машинка (тример) для видалення катишків Xiaomi Lofans (CS-621)

Машинка (тример) для видалення катишків Xiaomi Lofans (CS-621)
Ціна:
289 грн.
Ітого:
Про покупця