Автомобільний компресор Xiaomi Lydsto (YM-CQB01)

Автомобільний компресор Xiaomi Lydsto (YM-CQB01)

Розпродано Код: 4343
649 грн.
Без податку
Кількість

Автомобільний компресор Lydsto (YM-CQB01) - продукт суббренду екосистеми XIaomi, без логотипу на упаковки!

З автокомпресором Lydsto (YM-CQB01) ви зможете в будь-який час швидко підкачати шини автомобіля, без будь-якого дискомфорту. Для цього він має 70 Вт потужності та здатний забезпечити тиск 8Bar (110Psi). Більш того, удосконалений двигун Lydsto (YM-CQB01) з цільнометалевими циліндрами і шестернями накачує шину зі швидкістю 15 л/хв, тому колесо буде готове до експлуатації вже через лічені хвилини.

Компактність та практичність
За компактністю автокомпресор нічим не поступається звичайному смартфону, тому його зручно зберігати та транспортувати, поклавши в кишеню, рюкзак чи ящик. Спіральна поліуретанова трубка розташована всередині корпусу, що позитивно впливає на зовнішній вигляд моделі. При цьому мережевий шнур довжиною 3.3 метри подбає, щоб ви змогли зручно підкачати всі 4 колеса.

Комфортна експлуатація
Автокомпресор Lydsto (YM-CQB01) має всього один перемикач, за допомогою якого ви можете як почати, так і зупинити накачування автомобільних шин, велосипедних коліс, спортивних м'ячів і навіть надувних матраців. На корпусі моделі розташований лінійний манометр, що дозволяє зчитувати тиск у барах та фунтах на квадратний дюйм.

Чудова якість складання
В основі автокомпресора лежать мідні дроти, яким не страшна висока температура, вібрація та інші неприємності. Додайте до всього велику кількість вентиляційних отворів для додаткового охолодження і ви отримаєте стабільну роботу протягом довгих років.

Характеристики

Тип
Компресори
Розміри
150 x 50 x 115 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Гарантія
12 місяців
Артикул
YM-CQB01
Комплектація
Автомобільний компресор, Голка для накачування м'ячів, Адаптер для прикурювача
Джерело живлення
Від прикурювача
Напруга
12 В
Температура експлуатації
-20 до +60 °C
Максимальний тиск
8 Bar (110 Psi)

Автомобільний компресор Xiaomi Lydsto (YM-CQB01)

Автомобільний компресор Xiaomi Lydsto (YM-CQB01)
Ціна:
649 грн.
Ітого:
Про покупця