Интерактивная игрушка для кошек HomeRun Smart Cat Toy (CT10)

Інтерактивна іграшка для кішок HomeRun Smart Cat Toy (CT10)

Розпродано Код: 4105
999 грн.
Без податку
Кількість

Іграшка для котів HomeRunPet Smart Cat Toy (CT10)
Кожен кіт справжній мисливець. З інтелектуальною іграшкою HomeRunPet CT10 ви задовольните інстинктивні потреби вашого вихованця та спонукаєте його до активності. Перишки, що з'являються у випадкових дірочках, обов'язково привернуть увагу вашого вихованця і спонукають його до гри. Цілих 3 режими роботи дозволять вам налаштувати пристрій під потреби вашого улюбленця. Іграшка живиться від 4 батарейок типу АА, а її роботу полегшує яскравий світлодіодний індикатор.

Барвисте пір'я
Іграшка оснащена імпортним, натуральним пір'ям індички. Вони м'які і дуже приємні на дотик. Для них також характерне гарне, барвисте забарвлення. Завдяки їм Homerun CT10 не тільки чудово виглядає, але й привертає увагу вашої кішки. Пір'я змінне і безпечне у використанні - вам не потрібно турбуватися про свого вихованця.

3 режими роботи
CT10 пропонує 3 швидкості – високу, середню та низьку. Висока швидкість ідеально підходить для активних кішок, які люблять і хочуть полювати. Середня швидкість ідеально підходить для першого використання. Перевірте, як поживає ваше кошеня, і якщо ви вважаєте, що це доречно, через деякий час зміните режим гри. Якщо ви встановите низьку швидкість, ви можете легко та безпечно замінити пір'я.

Барвистий світлодіодний індикатор
Спеціальний світлодіодний індикатор не лише надає іграшці сучасного вигляду, але й надає вам необхідну інформацію. Крім того, його колір змінюється в залежності від режиму роботи. При виборі високої швидкості пристрій світитиметься синім кольором, при середній – жовтим, а при низькій – фіолетовим. Таке рішення не тільки практично, але й приємне для ока! Індикатор також повідомляє, коли настав час замінити батарею, блимаючи червоним кольором.

Розумний дизайн - чудова гра
Пристрій зручний і компактний, а формою нагадує популярний смачний пончик. Він має 6 рівномірно розподілених отворів, з яких, завдяки вдосконаленому алгоритму, випадковим чином вискакують різнокольорові пір'я. Перш ніж ваш кіт встигає їх упіймати, вони зникають і з'являються в іншому місці, спонукаючи його до полювання і надовго забезпечуючи його розвагою.

Управління однією кнопкою
Коротко натисніть кнопку на корпусі, щоб увімкнути або вимкнути іграшку. Натисніть та утримуйте, щоб змінити швидкість. І це все! Увімкніть пристрій, виберіть відповідний режим і спостерігайте, як ваше кошеня виявляє захованого всередині мисливця, чудово проводячи час. Заміна пір'я також дуже проста і не завдасть вам жодних проблем.

Характеристики

Тип
Іграшки
Розміри
17.3 х 17.3 х 7.5 см
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
CT10
Вага
0.35 кг
Призначення
Для кішок
Матеріал
Пластик
Джерело живлення
4 x AA Батарейки

Інтерактивна іграшка для кішок HomeRun Smart Cat Toy (CT10)

Інтерактивна іграшка для кішок HomeRun Smart Cat Toy (CT10)
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця