Интерактивная игрушка для кошек Xiaomi PETKIT (P650)

Інтерактивна іграшка для кішок Xiaomi PETKIT (P650)

У наявності Код: 4103
1199 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 14 днів
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Інтерактивна іграшка для котів Xiaomi PETKIT Magic Hemisphere Cat Toy (P650)
Кожен кіт справжній мисливець. З інтелектуальною іграшкою Magic Hemisphere ви задовольните інстинктивні потреби вашого вихованця і спонукаєте його до активності. Перишки, що з'являються у випадкових дірочках, обов'язково привернуть увагу вашого вихованця і спонукають його до гри. Іграшка живиться від 4-х батарейок типу АА, а її роботу полегшує звуковий супровід, схожий на писк дрібних гризунів, який додатково привертає увагу кішки (звук можна вимкнути) .

Розумний дизайн - чудова гра
Пристрій зручний і компактний, має 6 рівномірно розподілених отворів, з яких, завдяки вдосконаленому алгоритму, випадковим чином вискакує перо. Перш ніж ваш кіт встигає його зловити, воно зникає і з'являється в іншому місці, спонукаючи його до полювання і надовго забезпечуючи його розвагою.

Змінне пір'я
Іграшка оснащена двома імпортними, натуральними пір'ям індички. Вони м'які і дуже приємні на дотик. Для них також характерне гарне, барвисте забарвлення. Завдяки їм Xiaomi PETKIT Magic Hemisphere Cat Toy (P650) не тільки чудово виглядає, але й привертає увагу вашої кішки. Пір'я змінне і безпечне у використанні - вам не потрібно турбуватися про свого вихованця.

Управління однією кнопкою
Коротко натисніть кнопку POWER на корпусі, щоб увімкнути або вимкнути іграшку. Також можна ввімкнути і вимкнути звук натисканням кнопки SOUND. І це все! Увімкніть пристрій і спостерігайте, як ваше кошеня виявляє захованого всередині мисливця, чудово проводячи час. Заміна пір'я також дуже проста і не завдасть вам жодних проблем.

Характеристики

Тип
Іграшки
Розміри
23 х 23 х 9 см
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
P650
Особливості
Звуковий супровід
Вага
0.53 кг
Призначення
Для кішок
Матеріал
Пластик
Джерело живлення
4 x AA Батарейки

Інтерактивна іграшка для кішок Xiaomi PETKIT (P650)

Інтерактивна іграшка для кішок Xiaomi PETKIT (P650)
Кількість
Ціна:
1 199 грн.
Ітого:
Про покупця