Усувач запаху тварин Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920)

У наявності Код: 2686
699 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо у понеділок

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920) – усувач запаху для туалетів домашніх тварин. Пристрій автоматично фільтруватиме повітря біля лотка, щоб запобігти поширенню неприємних запахів та сприятиме ефективному очищенню повітря від забруднень та шкідливих мікроорганізмів. Усього протягом години він видаляє до 95,88 % бактерій. Процес очищення активується за допомогою датчика присутності. Прилад працює абсолютно безшумно, а про його стан підкажуть кольорові індикатори.

Автоматична робота
Усуватель запаху дбає про чисте повітря цілодобово. Для цього передбачено два режими роботи. У першому очищення запускається при виявленні вихованця в зоні дії інфрачервоного датчика. Другий режим автоматично активує фільтрацію кожні шість годин. Процес очищення повітря активується лише після того, як вихованець покине приміщення.

Природна свіжість
Відчуйте натуральний аромат. Фільтруюча касета PETKIT Solid Air Freshener містить екстракти 20 рослин. Такий спосіб усунення запахів є безпечним та нетоксичним. Він призводить до розпаду молекул запаху, таких як азот, сірководень та інші. При цьому пригнічується розвиток мікроорганізмів та бактерій. Термін роботи однієї освіжаючої касети становить три місяці.

Іонізація повітря
Виробник подбав про додаткові можливості фільтрації. В усуненні запаху передбачена функція іонізації повітря. Вона допомагає знищувати молекули неприємного запаху та адсорбувати дрібні частинки пилу. Також наповнення простору негативними іонами має знезаражуючий ефект, захищаючи вас від мікробів та бактерій.

Кольорові індикатори
Пристрій оснащений трьома світлодіодними індикаторами різних кольорів. Білий – повідомляє роботу освіжувача. Червоний – інформує про розрядку батарейок. Усунення запаху працює від трьох елементів живлення популярного форм-фактору AAA. При активації індикатора жовтого кольору необхідно замінити касету, що фільтрує.


У базовому комплекті постачається 1 касета. За необхідності касети можна придбати у нашому магазині!

Зручний монтаж
З установкою Smart Pura Air розбереться кожен. Пристрій забезпечений майданчиками двостороннього скотчу, які дозволяють прикріпити його до чистої та рівної поверхні, не ушкоджуючи стіну. Також передбачені два отвори для кріплення на шурупах (продаються окремо).

Характеристики

Тип
Нейтралізатори запаху
Розміри
164 x 40 x 32 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
P920
Особливості
Фільтр з екстрактами 20 рослин, Інфрачервоний датчик руху, Два режими роботи, Функція іонізації повітря
Вага
100 г
Призначення
Для котів та собак
Матеріал
ABS-пластик
Джерело живлення
3 х ААА батарейки
Тип тварини
Кішки, Собаки

Усувач запаху тварин Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920)

Усувач запаху тварин Xiaomi PETKIT Smart Pura Air (P920)
Кількість
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця