Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier 2 Lite (MJJSQ06DY) (4L) ціна

Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier 2 Lite (MJJSQ06DY) (4L)

Розпродано Код: 4437
1499 грн.
Без податку
Кількість

Свіжа домашня атмосфера
Зволожувач MiJia Air Humidifier 2 Lite здатний створити та підтримувати в будинку здоровий та комфортний мікроклімат. Зволожувач ефективно бореться з однією з найпоширеніших побутових проблем, пересушеним повітрям у приміщенні, яке може бути причиною поганого самопочуття. MiJia Air Humidifier 2 Lite швидко доведе концентрацію вологи в повітрі до оптимальних величин навіть спекотним і посушливим літом або у розпал опалювального сезону, коли в будинку працюють батареї.

Естетичний дизайн
Зволожувач MiJia Air Humidifier 2 Lite укладений в елегантний корпус із яскраво-білого пластику. Лаконічна форма та використання контрастних елементів у дизайні перетворюють зволожувач на сучасний елемент декору. Прилад легко інтегрується в домашній інтер'єр, він поєднує виконання двох функцій: якісного зволоження повітря та декорування приміщення.

Зручне інтуїтивно зрозуміле управління
Регулювати інтенсивність зволоження повітря можна за допомогою зручного важеля поворотного на корпусі MiJia Air Humidifier 2 Lite. Легкий поворот ручки в потрібну сторону дозволить точно встановити потужність роботи приладу для досягнення ідеального рівня зволоження.

Ефективне зволоження
При максимальній продуктивності 300 мл/година зволожувач MiJia Air Humidifier 2 Lite підходить для зволоження повітря в приміщеннях площею до 30 м.кв. Його резервуар для води містить 4 л, а це означає, що зволожувач може працювати цілий день без перерв на дозаправку. Зручне віконце на корпусі допоможе стежити за наповненістю резервуара і вчасно долити воду.

Гігієнічна чистота резервуара
Резервуар для води в MiJia Air Humidifier 2 Lite виготовлений із спеціального антибактеріального АБС-пластику, який ефективно запобігає розвитку бактерій та мікробів у воді. У результаті лише чиста водяна пара без домішок та шкідливих мікроорганізмів потрапляє до приміщення, забезпечуючи здорову та свіжу атмосферу в будинку.

Характеристики

Додаткові функції
Гігростат (регулювання вологості)
Реком. площа обслуговування кв. м
30
Місткість резервуару для води, л
4
Тип управління
Механічне
Тип
Зволожувачі повітря
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Вид
Ультразвуковий
Артикул
MJJSQ06DY
Особливості
Регулювання швидкості вентилятора/інтенсивності випаровування, Тривалість роботи без додавання води до 12 годин
Вага
1.4 кг
Потужність
23 Вт
Габарити
19 х 20.2 х 31.5 см
Рівень шуму, дБ
38 дБ
Продуктивність, мл/год
300

Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier 2 Lite (MJJSQ06DY) (4L)

Зволожувач повітря Xiaomi MiJia Air Humidifier 2 Lite (MJJSQ06DY) (4L)
Ціна:
1 499 грн.
Ітого:
Про покупця