Портативный увлажнитель воздуха Xiaomi VH Man H01 Blue

Портативний зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

Розпродано Код: 2986
549 грн.
Без податку
Кількість

Підвищена сухість повітря може негативно позначитися на здоров'ї людини. Щоб цього уникнути, компанія Xiaomi випустила портативний зволожувач повітря Xiaomi VH Humidifier (H01). З його допомогою ви зможете позбавитися неприємних відчуттів та встановити надійний контроль за якістю навколишнього середовища. Вологе повітря добре позначається на диханні, а мікронні частинки водяної пари осідають на шкірі та зволожують її.

Величезний резервуар для води
Для тривалої та безперебійної роботи зволожувача використовується спеціальний резервуар з об'ємом 420 мл. Така кількість води розрахована на 10 годин роботи у режимі безперервного розпилення. Якщо використовувати переривчастий режим, який здійснює розпилення раз на 3 секунди, то прилад може працювати 24 години, а значить, ви зможете використовувати пристрій протягом цілої доби. Цих параметрів буде достатньо ефективного зволоження кімнати площею до 4 кв.м. Не варто турбуватися, якщо вода в резервуарі вичерпається. Вбудований датчик автоматично відключає пристрій, коли рівень води знижується до мінімуму, що дозволить уникнути перегріву. А світловий індикатор повідомляє, що води більше немає.

Ефективна технологія розпилення
Дифузор розпилювача має 800 мікроотворів, що створює потужну пульверизацію із підвищеною дальністю викиду. За рахунок використання цієї технології виходить досягти високого ступеня зволоження та уникнути утворення конденсату на поверхні речей. Зволожувач працює від мережі та використовує підключення через звичайний USB-кабель. Також було передбачено надійний захист від протікання, який дозволить нахиляти та перевертати пристрій без ризику пролити навіть краплю води.

Ідеальний дизайн без сторонніх деталей
Зволожувач повітря Xiaomi VH Humidifier (H01) має простий та лаконічний дизайн. Корпус виконаний з АБС-пластика і є колбою у вигляді двох рівних частин. Модель представлена відразу в трьох кольорах, які ідеально підійдуть до будь-якого інтер'єру, а саме: синьо-блакитний, смарагдово-зелений та цегляно-червоний. Скромні габарити – 100,6 x 126,7 мм і вага 237 г роблять його зручним для використання та переміщення, тому ви зможете без проблем взяти його в поїздку. Завдяки продуманому дизайну прилад ідеально підійде для створення якісної атмосфери будинку, в офісі або салоні автомобіля.

Характеристики

Тип
Зволожувачі повітря
Колір
Синій
Гарантія
12 місяців
Вид
Ультразвуковий
Артикул
H01
Особливості
Ароматизація, Зволоження
Продуктивність
35 мл/год
Ємність резервуару для води
0.42 л
Управління
Механічне
Площа дії
10 кв.м

Портативний зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue

Портативний зволожувач повітря Xiaomi VH Man H01 Blue
Ціна:
549 грн.
Ітого:
Про покупця