Очиститель воздуха Xiaomi SmartMi Air Purifier 2S (AC-M4-AA)

Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2S (AC-M4-AA)

Розпродано Код: 1550
4499 грн.
Без податку
Кількість

Це не просто очисник повітря естетичний предмет вашого інтер'єру з розумними функціями,це частина розумного будинку.

У новому OLED-дисплеї ще краще видно дані про вміст у повітрі частинок PM2.5, про температуру та вологість повітря, підключення по Wi-Fi та режиму роботи. Тепер можна точно знати, яким саме повітрям ви дихаєте. Концентрація PM2.5 / Вибраний режим роботи / Сну режим / Автоматичний режим
Завдяки вбудованому датчику освітленості, Xiaomi MiHome Air Purifier 2S автоматично підлаштовує яскравість дисплея під навколишнє оточення, і темної ночі дисплей не засліплюватиме своєю яскравістю і не мешатиме спати.

Саме високочутливі лазерні датчики роблять Xiaomi MiHome Air Purifier 2S по-справжньому розумним пристроєм.
Вони здатні засікти найдрібніші частинки діаметром до 0,3 нм, завдяки чому очищувач видає найточніші дані про чистоту повітря. Навіть дрібна порошинка не вислизне від пильного погляду датчика.

Не дивлячись на невеликий розмір, MiHome Air Purifier 2S здатний ефективно очищати великі об'єми повітря. Коефіцієнт подачі чистого повітря (CADR) у MiHome Air Purifier 2S - 310 куб. Первинний сітчастий фільтр очищає повітря від великих частинок, таких як велика пилка або волосся. Як вторинні фільтри використовують спеціальний фільтруючий елемент H11 від відомого японського виробника Toray. Він уловлює частинки розміром до одного мікрона, а також зупиняє шкідливі бактериї.

Третична фільтрація здійснюється за допомогою фільтруючого елемента на основі активованого вугілля, що ефективно очищає повітря від формальдегідів, шкідливих газів та неприємного запаху . Всі фільтруючі елементи розпізнаються за допомогою RFID-міток, що робить їх заміну набагато простіше. Виробник гарантує чистоту повітря під час використання оригінальних фільтруючих елементів.

Завдяки досвіду, накопиченому при створенні двох минулих поколінь MiHome Air Purifier, нове покоління змогло успадкувати класичний дизайн із покращеними характеристиками у компактному корпусі.
Розташовані на корпусі 943 відчинки забирають навколишнє повітря і допомагають створити циркуляцію для неперервного очищення.

Додаток MiHome дозволяє Вам взяти під повний контроль свій Air Purifier 2S. З його допомогою на екрані смартфона можна переглядати дані про стан повітря в режимі реальної години, вибирати відповідний режим роботи в залежності від площі приміщення, дізнатися точні дані про температуру та вологість повітря і не тільки.
Через програму можна налаштувати розклад автоматичного вмикання та режим роботи. Крім того, додаток нагадує Вам, коли треба буде замінити фільтруючий елемент із терміном служби.

Інженери Xiaomi доклали максимальні зусилля для того, щоб знизити шум, що створюється потоками повітря. У спячому режимі очищувач працює настільки тихо, що може здатися, що його взагалі вимкнено.
MiHome Air Purifier 2S оснащень електродвигуном японського виробника Nidec потужністю 4,8 Вт, що споживає в робочому режимі ще менше електроенергії, ніж енергозберігаюча лампочка .

Характеристики

Тип
Зволожувачі повітря
Розміри
520 х 240 х 240 мм
Колір
White
Гарантія
12 місяців
Особливості
Зволоження, Ароматизація, Очищення
Таймер
Є
Дисплей
Є
Продуктивність
330 м³/година
Вага
4500 г
Матеріал
Високоякісний ABS-пластик
Джерело живлення
Від мережі
Тип підключення
Wi-Fi, Bluetooth
Гігростат (регулювання вологості)
Є

Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2S (AC-M4-AA)

Очищувач повітря Xiaomi SmartMi Air Purifier 2S (AC-M4-AA)
Ціна:
4 499 грн.
Ітого:
Про покупця