Увлажнитель воздуха Xiaomi SmartMi Ultrasonic Humidifier White (JSQ01ZM)

Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Ultrasonic Humidifier White (JSQ01ZM)

Розпродано Код: 3175
2349 грн.
Без податку
Кількість

Глибоке зволоження найдрібнішими частинками

Високочастотна розпилювальна шайба, що працює з частотою 2,4 МГц, утворює найдрібніший водяний туман, який швидко і глибоко зволожує довкілля. Правильне зволоження допомагає підтримувати здоров'я та краще справлятися з напругою.

Об'ємне розпилення швидко підвищує рівень вологості

Новий вентилятор забезпечує більш потужний потік повітря, а покращені повітропроводи допомагають знизити втрати швидкості потоку від тертя. Усередині пристрою мікрочастинки туману, що утворюються, стискаються, просуваються і виштовхуються під тиском у відкритий простір у формі об'ємного “туманного дерева”. Осідаючи на поверхні предметів і розчиняючись у повітрі, частки допомагають швидко зволожити повітря у приміщенні.

Жодних крапель - тільки туман

Щоб уникнути виникнення конденсату водяного туману, внутрішні канали зволожувача Smartmi були піддані ретельному поліруванню. Крім того, спеціальна перегородка у внутрішній конструкції запобігає видуванню великих крапель назовні.

Зручна затока води

Воду Smartmi Humidifier можна заливати прямо зверху, навіть не знімаючи кришки пристрою. Зручне та швидке поповнення резервуару гарантує безперервне зволоження.

Висока економічність та низький шум

Потужність зволожувача Smartmi - 24 Вт, навіть за 40 годин роботи він не потребує однієї повної кіловат-години (1). Крім того, покращений вентилятор, щільне компонування елементів, стабільна робота та низький рівень шуму забезпечують підвищену продуктивність пристрою, і навіть на максимальній швидкості зволожувач майже безшумний. Ви можете працювати, читати книги або спати, і зволожувач Вас анітрохи не потурбує.

8 годин роботи від повного бака

Об'єм внутрішнього водяного резервуара - 2,25 л, навіть при роботі на максимальній третій швидкості можна довго не хвилюватися про роботу вхолосту і не підливати води.

* Розрахунки проводилися за нормальних кімнатних умов, при роботі зволожувача на 3 швидкості номінальна продуктивність становить 200 мл/год. час роботи = максимальний обсяг резервуару/продуктивність. (У реальних показниках допускається похибка).

Відкритий резервуар зручно чистити

У продуманій конструкції зволожувача відсутні прямі кути. Кришка пристрою виконана знімною, що дозволяє швидко отримати доступ до внутрішнього резервуару для його очищення.

Автоматичний захист від сухого ходу

Датчики рівня води та захисту від сухого ходу забезпечують подвійний захист пристрою. Якщо рівень води в резервуарі опуститься нижче за безпечний, зволожувач автоматично перейде в режим очікування, при цьому почне блимати спеціальний індикатор, що нагадує про необхідність залити води. У разі увімкнення пристрою без води датчик автоматично відключить живлення, щоб уникнути перегріву та сухого ходу.

Прекрасне доповнення до столу

Скромний, але стильний дизайн зволожувача Smartmi робить з нього справжній витвір мистецтва, його прості лінії та єдина кнопка управління втілюють у собі найкращі традиції мінімалізму.

Для уникнення пошкодження пристрою не слід додавати в резервуар антибактеріальні засоби, кислоти, ефірні або ароматичні олії. Будь ласка, використовуйте лише чисту та дистильовану воду.

Характеристики

Тип
Зволожувачі повітря
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
JSQ01ZM
Особливості
Зволоження
Дисплей
Ні
Продуктивність
200
Ємність резервуару для води
45689
Управління
Механічне
Габарити
20 х 25

Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Ultrasonic Humidifier White (JSQ01ZM)

Зволожувач повітря Xiaomi SmartMi Ultrasonic Humidifier White (JSQ01ZM)
Ціна:
2 349 грн.
Ітого:
Про покупця