Увлажнитель воздуха Xiaomi Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) White

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) White

Розпродано Код: 3049
1399 грн.
Без податку
Кількість

Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) з підвищеною продуктивністю

Цей зволожувач здатний кардинально змінити в кращу сторону мікроклімат в приміщенні. Якщо повітря в приміщенні сухе, то від довгого перебування в ньому, починає пересихати слизова оболонка, виникає сухість у роті та інші неприємні відчуття. А якщо мова йде про спальні або дитячі кімнати, то підтримання в них нормального мікроклімату, першочергове завдання будь-якого господаря. Вирішити її можна купивши і встановивши в кімнаті зволожувач.

Підвищена продуктивність

Незважаючи на свої невеликі розміри — 20,8 см в діаметрі і 31,5 см у висоту, зволожувач відрізняється підвищеною продуктивністю. Ємність для води розрахована на 5 літрів. Швидкість циркуляції води до 350 мілілітрів за годину. Цього достатньо, щоб забезпечити комфортний клімат у приміщенні площею близько 21-30 квадратних метрів, у відповідності зі всіма санітарно-гігієнічними нормами.

Трансформовані конструкція корпусу

В якості матеріалу корпусу використовувався екологічно безпечний ABS пластик. Розробники зволожувача передбачили необхідність розбирання пристрою для його очищення і технічного обслуговування. Тому шляхом простих операцій частину корпусу легко розбирається, полегшуючи доступ до внутрішньої поверхні кришки і робочим механізмам. У той же час, в самій кришці передбачено отвір, в нього доливають рідину. При цьому проводити розбирання корпусу не потрібно. Збоку в нижній частині корпусу передбачено гніздо для вставки фільтра і ємності для ефірного або іншого ароматичного масла. Також на бічній поверхні є прозорий екран, через який можна стежити за рівнем води.

Низький рівень споживання енергії зволожувача повітря

Крім своїх компактних розмірів зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) відрізняється і економічністю. Його потужність близько 25 Вт на годину. Підключається він до електромережі напругою 220 В. Але в цій моделі передбачено живлення від акумулятора. При роботі пристрій практично не чутно. Рівень шуму не перевищує 36 дБ.

Механізм аварійного відключення

Пристрій оснащений функцією аварійного відключення. Якщо з яких-небудь причин в ємність водяного резервуара забули додати води, зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) відключиться автоматично. При цьому нижне світло поворотного регулятора загориться червоним. Це допомагає уникнути холостої роботи механізмів і захищає їх від поломки. Таким чином, продовжується ресурс нормальної експлуатації приладу.

Багатофункціональність пристрою

Увімкнення та вимкнення пристрою здійснюється механічно за допомогою поворотного регулятора, який знаходиться в нижній частині корпусу. У цій моделі ультразвукового зволожувача передбачено регулювання вентилятора і швидкості випаровування. Можна коригувати напрямки видування і зволоження повітря. Є фільтр попереднього очищення повітря. Для любителів ароматерапії, також є можливість насолодитися улюбленими ароматами.

Характеристики

Тип
Зволожувачі повітря
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DEM-F500
Особливості
Ароматизація, Зволоження
Дисплей
Ні
Споживана потужність
23 Вт
Продуктивність
350 мл/год
Ємність резервуару для води
5 л
Управління
Механічне
Габарити
20.8 х 20.8 х 31.5 см
Площа дії
30 кв. м

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) White

Зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier DEM-F500 (5L) White
Ціна:
1 399 грн.
Ітого:
Про покупця