Увлажнитель воздуха Xiaomi Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002)

Зволожувач повітря Xiaomi Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002)

У наявності Код: 2957
439 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо у понеділок

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Час зволожувати повітря
Кондиціонери сильно сушать повітря, що в результаті може викликати неприємні відчуття у слизових та сухість шкіри. Зволожувач повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier (DSHJ-H-002) Вам більше не потрібно буде хвилюватися про якість повітря.

Прикраса кімнати
Зволожувач виконаний у дусі мінімалізму. Ультразвуковий зволожувач – це поєднання сучасного дизайну та функціональності. Зволожувач гармонійно поєднує у собі суворі геометричні форми та кольорові елементи.

Поєднання функціональності та стилю
Зволожувач повітря зверху прикрашений білим мармуровим малюнком. У дизайні цього зволожувача повітря змішалися стилістично різні теми: натуральні елементи, абстракція, класика, модерн, західні та східні мотиви.

Чиста та свіжа вода
Бак виготовлений з АБС-пластику, його прозора структура дозволяє побачити кількість води, що залишилася. За рахунок матового покриття та закруглених країв зволожувач повітря приємно тримати у руці. Резервуар з водою має об'єм 260 мл, що дозволяє зволожувачу довше працювати без перезаправлення. До того ж за такого об'єму вода в резервуарі змінюється дуже швидко, тому зволожувач постійно використовує свіжу воду.

Можна брати із собою
Завдяки блочному дизайну зволожувач повітря можна брати із собою, а також використовувати із будь-якою ємністю, наповненою водою. Між ручкою і трубою, що всмоктує, є зазор, через що гарантується сумісність з контейнерами різної товщини.

Регульована потужність зволоження, автоматичне вимкнення електроживлення
Зволожувач має два режими роботи: безперервне зволоження та зволоження через фіксовані проміжки часу. Інтенсивність розпилення становить 50 мл/год, що робить зволожувач ідеальним помічником у створенні необхідного режиму вологості у зимовий період. У режимі безперервного зволоження повного контейнера з водою вистачає на 4 години безперервної роботи, а в режимі зволоження через фіксовані проміжки часу – на 6 годин, що дозволяє зволожувачу повітря Sothing Geometry Desktop Humidifier (DSHJ-H-002) задовольнити всі Ваші вимоги до вологості повітря . Увімкніть та насолоджуйтесь комфортною атмосферою будинку та на роботі.

Частинки вологи не осідають на поверхні
Підвищення вологості повітря відбувається за допомогою розпилення найдрібніших частинок води. Розпорошені частинки мають діаметр менше 15 мк. Причому частинки вологи не осідають на поверхні. Рівень шуму навіть під час роботи зволожувача не піднімається вище 30 дБ. Залийте воду, увімкніть та насолоджуйтесь чистим свіжим повітрям.

Характеристики

Тип
Зволожувачі повітря
Розміри
11.6 х 10.7 х 6 см
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
White
Гарантія
12 місяців
Артикул
DSHJ-H-002
Особливості
Зволоження, Ароматизація, Очищення
Комплектація
Зволожувач повітря, Інструкція, Гарантійний талон
Управління
Вручну
Модель
DSHJ-H-002
Потужність
2 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Рівень шуму, дБ
30 дБ
Час автономної роботи
До 4 год
Місткість
0.26 л

Зволожувач повітря Xiaomi Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002)

Зволожувач повітря Xiaomi Sothing Geometry Desktop Humidifier White (DSHJ-H-002)
Кількість
Ціна:
439 грн.
Ітого:
Про покупця