Электрическая зубная щетка Xiaomi Mijia Sonic T500

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic T500

Розпродано Код: 3004
999 грн.
Без податку
Кількість

Mi Smart Electric Toothbrush T500 – це друге покоління розумної зубної щітки від всесвітньо відомого бренду. Ця модель відрізняється оптимізованим двигуном, який робить її менш галасливою, стабільнішою і підвищує комфорт під час використання. Також новинка отримала функцію нагадування про надмірний тиск для захисту чутливих зубів і ясен. А спеціальний додаток Mijia дозволяє налаштовувати режими чищення, дізнаватися статистику та допоможе покращити вашу техніку очищення зубів.

Глибоке очищення
Завдяки моменту, що крутить, в 230 гс\см і стійкому коливанню щетинок під кутом 10 градусів, зубна щітка формує потужні імпульси, що проштовхують воду і пасту глибше. Така технологія дозволяє значно покращити результати чищення, вичищаючи наліт і бруд навіть із щілин між зубами і важкодоступних місць.

До 31 000 коливань за хвилину
Нове покоління щітки отримало ефективніший двигун на магнітній підвісці, розроблений експертами з Німеччини та Японії. Він може створювати до 31 000 коливань в хвилину, що дозволяє краще видаляти не тільки залишки їжі, але і наліт поверхні зубів.

Система захисту ясен
Нова інтелектуальна функція виявлення надмірного тиску робить використання зубної щітки безпечнішим. Завдяки їй щітка у режимі реального часу відстежує силу натискання і, якщо виявляє проблеми, автоматично знижує силу вібрацій та сигналізує про це власнику. Це буде дуже корисно для тих, хто має чутливі зуби та ясна.

Розумний підхід до здоров'я ваших зубів
Зубна щітка Mi Smart T500 оснащена високоточним акселерометром, який допомагає їй визначати положення в просторі, кут нахилу та інші характеристики. Зібрана інформація зберігається у додатку та аналізується. Після чого на її підставі розраховується ступінь ефективності очищення, коефіцієнт рівномірності та інші показники. Все це дозволяє зрозуміти яким областям потрібно приділити більше уваги та як можна покращити турботу про зуби.

Характеристики

Тип
Електричні зубні щітки
Розміри
27.25 x 2.85 x 2.85 см
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Час зарядки
0,5
Кількість режимів
3
Індикатор стану акумулятора
Є
Кількість поступальних рухів
31000 коливань/хв
Технологія чищення
Пульсуюча
Вага
295 г
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Ємність акумулятору
700 мА*год
Захист
IPX7 (занурення у воду на глибину до 1м та на час до 30 хв)
Джерело живлення
Акумулятор
Час автономної роботи
18 днів

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic T500

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic T500
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця