Дитяча електрична зубна щітка Xiaomi Mitu Children Sonic (MES801) ціна

Дитяча електрична зубна щітка Xiaomi Mitu Children Sonic (MES801)

Розпродано Код: 3651
799 грн.
Без податку
Кількість

Дитяча електрична зубна щітка Xiaomi Mitu Children Sonic
Xiaomi Mitu Children Sonic – дитяча електрична зубна щітка, розроблена спеціально для дітей. За допомогою програми з анімаційним навчанням та музичним супроводом звичайне чищення зубів можна перетворити на захоплююче та одночасно корисне заняття, яке не залишить байдужим жодного малюка.

Мобільний додаток
За допомогою спеціальної програми Mijia APP для смартфона можна зробити чищення зубів по-справжньому захоплюючим заняттям для малюка. У режимі навчання демонструється запальна анімація з кроликом MiTU, яка розповідає, як правильно чистити зуби. Також можна додати музичний супровід. З кроликом MiTU можна грати, годувати та виконувати різні завдання, за які можна отримати різні нагороди та бонуси.
(додаток китайською мовою)

Зручно для батьків
Час для гри з кроликом батьки можуть встановити через програму, щоб малюк не витрачав багато часу на гру. Також програма Mijia APP дозволяє батькам встановити необхідний режим чищення саме для свого малюка.

Доступно 3 режими чищення зубів:
- режим очищення - для дітей віком від 8 років;
- ніжний режим - для дітей віком від 5 до 8 років;
- режим догляду - для дітей віком від 3 до 5 років.

За допомогою програми можна також переглядати інформацію про те, як ваша дитина чистить зуби. Час чищення, силу натискання, рівномірність та ін. параметри можна переглянути прямо на екрані смартфона.

М'які щетинки
Дитяча електрична щітка Xiaomi Mitu Children Sonic Electric Toothbrush має насадку з м'якими щетинками Dupont, які виробляються в США. Вони сприяють м'якому чищенню зубів без пошкоджень. Перед поставкою всі насадки проходять ультрафіолетову обробку та упаковуються у вакуум, що дозволяє забезпечити максимальну безпеку та гігієну. Поверхня насадки має силіконове покриття, що дозволяє зменшити дискомфорт під час торкання щіткою порожнини рота дитини.

Очистить кожен куточок рота
В електричній зубній щітці Xiaomi Mitu Children Sonic Electric Toothbrush встановлений високоефективний двигун із плаваючою магнітною підвіскою, який здійснює понад 31000 вібрацій на хвилину. Подібна продуктивність дозволяє досягти максимального очищення ротової порожнини вашої дитини. У разі надмірного тиску під час чищення автоматично вмикається функція захисту - загоряється спеціальний індикатор і знижується частота вібрацій до відновлення нормальної сили натиску. Вбудований таймер на 2 з розбивкою по 30 секунд повідомляє про необхідність зміни зони очищення.

Водонепроникний корпус IPX7
Дитячу електричну щітку легко мити завдяки водонепроникному корпусу з індексом IPX7. Зі щіткою Xiaomi Mitu Children Sonic Electric Toothbrush ваш малюк може навіть грати у воді після сеансу чищення зубів. Завдяки спеціальному дизайну стовпчиків звук залишається чистим навіть у разі опускання дитячого гаджета під воду.

Без заплутаних проводів
Заряджання батареї можна за 16 годин за допомогою бездротової зарядки. Повного заряду буде достатньо на 30 днів роботи у стандартному режимі.

Характеристики

Тип
Електричні зубні щітки
Розміри
Основна частина: 147,3 х 31,2 x 28,3 мм, Насадка: 68 х 21,2 x 19,9 мм
Колір
Блакитний
Гарантія
12 місяців
Артикул
MES801
Час зарядки
16 годин
Кількість режимів
3 (Режим очищення; Ніжний режим; Режим догляду)
Особливості
Мова програми - Китайська
Комплектація
Електрична дитяча зубна щітка, зарядна станція, змінна насадка (1 шт.), набір стікерів.
Вага
101 г
Матеріал
ABS-пластик
Модель
MES801
Додатково
Режим очищення - для дітей віком від 8 років; Ніжний режим – для дітей від 5 до 8 років; Режим догляду – для дітей від 3 до 5 років
Потужність
2 Вт
Захист
IPX7
Напруга
3.7 У
Час автономної роботи
До 30 днів
Насадки
З м'якими щетинками Dupont
Обертаючий момент
230 гс.см
Для кого
Для дітей
Частота коливань за хвилину
31000

Дитяча електрична зубна щітка Xiaomi Mitu Children Sonic (MES801)

Дитяча електрична зубна щітка Xiaomi Mitu Children Sonic (MES801)
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця