Тривимірні розумні шахи Giiker Giiker Smart Four (JKSZQ001) Уцінка

Тривимірні розумні шахи Giiker Giiker Smart Four (JKSZQ001) Уцінка

Розпродано Код: 4558
1999 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Пошкоджено заводське упакування!

Тривимірні розумні шахи Xiaomi Giiker Smart Four (JKSZQ001) – цікава та захоплююча гра для всієї родини. Вона дозволяє весело проводити час разом, а також розвивати стратегічні здібності, концентрацію та мислення.

Легкі правила – складна стратегія
Правила гри дуже прості, у ній можуть грати як діти, і дорослі. Ігрове поле розділене на 25 квадратів, на які гравці встановлюють по черзі кубики різних кольорів. Мета – зібрати лінію із 4 кубів. Головна особливість гри в тому, що лінія може розташовуватись у будь-якому напрямку, як у площині, так і в тривимірному просторі. Гра відмінно розвиває уяву та просторове мислення. За простотою криється складність - адже потрібно не тільки прораховувати тактику своїх ходів, але і стежити за грою супротивника.

Світлові підказки
Завдяки вбудованому смарт-чіпу, дошка може підказувати гравцям кроки за допомогою підсвічування. Вона записує кожен крок гравців та повідомляє про помилки в режимі реального часу. Світлові підказки відображають поточний хід та дозволяють прораховувати стратегію гри. А якщо немає супротивника, ви можете грати з роботом та вдосконалювати свої навички.

Підключення до смартфону
Пристрій можна підключити до програми через Bluetooth 4.0 та грати проти друзів або гравців з усього світу. За бажання світлові підказки можна вимкнути та вибрати потрібний рівень складності. Режим нескінченного рівня перевіряється вашу спостережливість, здатність до логічного мислення та розгадування головоломок.

Увага до дрібниць
Завдяки магніту елементи надійно фіксуються на дошці та не зісковзнуть у важливий момент гри. Заряджається пристрій через кабель Type-C у комплекті.

 

Характеристики

Тип
Інтерактивні іграшки
Колір
Білий чорний
Гарантія
14 днів
Вид
Набір
Артикул
JKSZQ001
Комплектація
Дошка, 36 чорних фігур, 36 білих фігур, Зарядний кабель
Матеріал
Пластик
Бездротовий стандарт
Bluetooth
Інтерфейси
USB-C
Тип упаковки
Коробка
Розмір дошки
24.5 х 24.5 см

Тривимірні розумні шахи Giiker Giiker Smart Four (JKSZQ001) Уцінка

Тривимірні розумні шахи Giiker Giiker Smart Four (JKSZQ001) Уцінка
Ціна:
1 999 грн.
Ітого:
Про покупця