Зовнішній MagSafe акумулятор Baseus Power Bank 10000mAh 20W (PPCX030002) Уцінка

Зовнішній MagSafe акумулятор Baseus Power Bank 10000mAh 20W (PPCX030002) Уцінка

Розпродано Код: 4559
899 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Примірник з вітрини. Пошкоджено заводське пакування!

Baseus MagSafe необхідний вашому iPhone
Зовнішній акумулятор Baseus MagSafe подарує вам відчуття повної свободи, адже тепер ваш iPhone не загрожує залишитися без заряду. Просто під'єднайте батарею до корпусу, і заряджайтеся прямо на ходу.

Зовнішній MagSafe акумулятор Baseus Power Bank 10000mAh 20W - це унікальна батарея для бездротової зарядки вашого смартфона з ємністю 10000мАч, стильним зовнішнім виглядом, які дозволяють відновлювати енергію кількох приладів одночасно. Компактний, елегантний, інноваційний та багатофункціональний блок живлення виготовлений із високоякісних матеріалів.
Даний девайс з функцією бездротової зарядки дозволяє заряджати смартфони iPhone з вбудованою функцією MagSafe - яка передбачена в iPhone 12 і новіших моделях. Також, у цій моделі Павербанку передбачені виходи USB-C, що дозволяє одночасно заряджати до 2 пристроїв.

Зовнішній MagSafe акумулятор має вбудоване магнітне кільце, тому заряджати iPhone, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro Max та AirPods Pro стане ще швидше. Вбудований магніт дозволяє телефону автоматично та точно підключатися до powerbank. Пристрій відмінно працює в поєднанні з магнітними корпусами, щоб павербнк щільно прилягав до телефону і виконував ефективну зарядку. Будь ласка, зверніть увагу: ми рекомендуємо використовувати оригінальні магнітні чохли Apple 12. Ми не гарантуємо сумісність із аксесуарами інших виробників. Немагнітні корпуси можуть порушити роботу Powerbank.

Baseus Power Bank 10000mAh 20W оснащений портом і бездротовою зарядкою. Роз'єм USB-Type-C можна використовувати для заряджання смартфона, планшета або бездротової колонки, а також для зарядки самого акумулятора.

Сучасні стандарти швидкої зарядки та ємність

Даний Павербанк Baseus підтримує сучасні стандарти швидкої зарядки – Quick Charge 3.0, Power Delivery 3.0 (Apple), PD2.0, завдяки яким процес відновлення заряду Ваших аксесуарів . Також, порт Type-C підтримує новий стандарт технології швидкої зарядки - 9V/2.22A потужністю 20W для швидкої зарядки iPhone 12.

Батареї потужністю 10000 мАч вистачить для зарядки, наприклад: до 3 разів iPhone 12 Mini або до 2,4 рази iPhone 12 або 1,4 рази Xaomi підтримує 10. Повер банк Ви не встигнете помітити, як девайс знову буде готовий до роботи. З такою ємністю батареї не потрібно турбуватися про те, що Ви залишитеся без телефону під час подорожі.

Швидка зарядка PD 3.0 - за допомогою порту Type-C буде здійснюватися зарядка за технологією Power Delivery. Цей стандарт фірма Apple рекомендує для швидкого заряджання смартфонів iPhone 8 та пізніших моделей. Зверніть увагу, що пристрій, що заряджається, повинен бути підключений за допомогою кабелю, що підтримує стандарт PD.

  • Type-C порт може видавати до 20 Вт вихідної потужності.
  • Бездротова зарядка може видавати до 10 Вт вихідної потужності і якщо використовується - для AirPods 2 і AirPods Pro - 5 Вт, для iPhone 11 і iPhone 12 - 7,5 Вт, для Xiaomi 10, 10, Sam0.
  • Повна перезарядка самого Павер банку Baseus Power Bank 10000mAh 20W відбувається всього за приблизно 3.5 години при використанні зарядного адаптера з підтримкою Power Delivery (PD) і потужністю 20W C.

Стильний дизайн
Baseus Power Bank 10000mAh 20W - виготовлена з високоякісних матеріалів, поверхня пристрою виконана з міцного матового пластику, зі спеціальною текстурою, на якій не залишаються відбитки. Також завдяки текстурі акумулятор випадково не вислизне з рук і не впаде. Він дуже практичний у використанні. Його зручно брати з собою в будь-яку поїздку, не переймаючись випадковим пошкодженням при транспортуванні.

Високий рівень безпеки
Для безпеки Ваших гаджетів, у пристрій повербанк базеус вбудовано 9 рівнів інтелектуального захисту: від перевантаження по силі струму, перезаряду, перегріву, перевантаження, різних перенапруг, коротких замикань. Це максимально збільшить експлуатаційний термін девайсу та дозволить уникнути багатьох серйозних проблем при використанні.

Характеристики

Місткість батареї мА*ч
10000
Вихідна сила струму, А
2.4, 2.22, 1.5
Індикація
З індикатором рівня заряду
Вихідні інтерфейси
USB Type C
Вхідні інтерфейси
USB Type C
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
PPCX030002
Особливості
Швидка зарядка батареї, MagSafe
Призначення
Для телефонів
Сумісність
iPhone 12 і вище
Функції заряджання
Qi бездротова зарядка

Зовнішній MagSafe акумулятор Baseus Power Bank 10000mAh 20W (PPCX030002) Уцінка

Зовнішній MagSafe акумулятор Baseus Power Bank 10000mAh 20W (PPCX030002) Уцінка
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця