Розумний насос Xiaomi MOJIETU Cordless Speed Air Pump (CQB01MC) Уцінка

Розумний насос Xiaomi MOJIETU Cordless Speed Air Pump (CQB01MC) Уцінка

Розпродано Код: 4552
899 грн.
Без податку
Кількість

Причина зниження ціни: Після ремонту, заміна акумулятора!

Розумний насос Xiaomi MOJIETU Cordless Speed Air Pump (CQB01MC) із вбудованим акумулятором, дозволить легко та без зусиль накачати наступні види шин: велосипедні, машинні, від мопеда. А також надувні вироби, такі як м'ячі. Пристрій має технологічні компоненти, такі як інтелектуальна система контролю тиску.

Зовнішній вигляд
Корпус є цільною циліндричною конструкцією із продуманим дизайном. Складається зі сплаву аерокосмічного алюмінію, що поєднує одночасно такі властивості, як легкість і водночас високі показники надійності.
Розмір пристрою зовсім невеликий і порівняний із банкою газованого напою. І вага при цьому лише 480 грам. Це робить пристрій надзвичайно портативним і дозволяє легко переносити.

Дисплей
Цифровий дисплей з сенсорними кнопками, дозволяє підібрати режим, виходячи з властивостей виробу, що накачується. Інтелектуальна система автоматично зупинить роботу, як тільки тиск досягне граничних значень.

Двигун
Покращений магнітний двигун постійного струму забезпечує зворотно-поступальні лінійні рухи всередині литого циліндра зі сплаву. Дозволяє заощадити 7 хвилин, при заповненні повністю порожньої автомобільної шини, у порівнянні зі звичайним насосом.

Вбудовані світлодіоди
Якщо під час нічної подорожі потрібно розпочати шини, то вам не доведеться підсвічувати ліхтариком цю діяльність. Використовуючи вбудоване яскраве LED-освітлення, крім зручності, вас будуть ще й помічати машини, що проїжджають здалеку, що забезпечить вам безпеку.

Автономність
Акумулятор підвищеної ємності на 2600 мАг, дозволяє накачати шини відразу для всієї родини та різних засобів пересування. Може зберігати заряд у режимі очікування протягом року. Не слід турбуватися про джерело живлення. Одного заряду акумулятора достатньо, щоб накачати: 6 автомобільних шин, 7 мотоциклетних шин, 9 велосипедних шин.

Захисна сумка
У комплекті йде захищена сумка, яка допоможе убезпечити пристрій від падіння та перепадів температури зовнішнього середовища. Всі елементи завжди будуть під рукою!


Змінні насадки

  • Три насадки-наконечники, дозволять накачати безліч різноманітних виробів.
  • Тиск у шинах в режимі електросамокату, мопеда становить 2,5 bar
  • Тиск у шинах у режимі автомобіля становить 2,4 bar
  • Тиск у шинах у велосипедному режимі становить 45 psi
  • Тиск у режимі м'яча становить 8 psi

Характеристики

Тип
Насоси
Розміри
70 x 70 х 140 мм
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
CQB01MC
Вага
480 г
Ємність акумулятору
2600 мА*год
Джерело живлення
Акумулятор
Напруга
7.4 У
Підсвічування
Світлодіодні ліхтарі, сигнальні лампи, вогні SOS
Час безперервної роботи
30 хвилин
Максимальний тиск
≥150 фунтів на квадратний дюйм
Довжина трубки насоса
180+20 мм

Розумний насос Xiaomi MOJIETU Cordless Speed Air Pump (CQB01MC) Уцінка

Розумний насос Xiaomi MOJIETU Cordless Speed Air Pump (CQB01MC) Уцінка
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця