Електрична м'ясорубка Xiaomi Morphy Richards (MR9401) Уцінка ціна

Електрична м'ясорубка Xiaomi Morphy Richards (MR9401) Уцінка

Розпродано Код: 4533
2600 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Пошкоджено коробку.

Для кожної господині м'ясорубка – незамінна річ.
Xiaomi Morphy Richards (MR9401) – це відмінне рішення для сучасної зайнятої людини. Висока функціональність, укладена в зручний та красивий дизайн, робить цю м'ясорубку вкрай привабливою для покупки.

Ваш помічник на кухні
Подрібнити, очистити, нарізати – це може зробити Xiaomi Morphy Richards (MR9401). Вам більше не доведеться витрачати час та сили на приготування їжі, адже основну роботу ця м'ясорубка візьме на себе.

Потужність
Двигун – це серце кожного пристрою, і серце «б'ється» з високою потужністю в 350 Вт. Це дозволить вам легко подрібнити будь-які продукти, навіть м'ясо та волоські горіхи, причому протягом всього 6 секунд!

На вістря ножа
Ця м'ясорубка оснащена чотирма двошаровими лезами, які забезпечують максимальне подрібнення. Продукти необхідно нарізати, помістити в м'ясорубку і вже запустити її.

Нові страви
З електричною м'ясорубкою Morphy Richards ви легко освоїте нові рецепти та приємно здивуйте членів родини. М'ясні, овочеві страви, солодощі, випічка – тепер доступні будь-які види кулінарних вишукувань.

3 ємності
Ємності (для м'яса, для овочів та інших продуктів) також значно спрощують ваші завдання. Вони складені «матрюхою», що дозволить компактно їх зберігати. Вони мають різний об'єм: 0.8 л, 1.2 л і 1.5 л, і ви зможете вибрати будь-який з них залежно від ваших потреб.

Матеріали
Крім функцій, творці продумали і безпеку цієї м'ясорубки, зробивши її із міцної та потужної нержавіючої сталі. Цей матеріал нетоксичний і при цьому здатний довго зберігати свої властивості. Це особливо важливо для техніки, пов'язаної з їжею. Кришка м'ясорубки має ребристу прогумовану смужку з боків, щоб уникнути ковзання та зробити її ще зручнішою для використання.

Характеристики

Живлення
Від мережі
Матеріал корпусу
Метал, Пластик
Гарантія
14 днів
Артикул
MR9401
Потужність
350 Вт
Габарити
25 х 17 х 17 см
Сфера використання
Для будинку

Електрична м'ясорубка Xiaomi Morphy Richards (MR9401) Уцінка

Електрична м'ясорубка Xiaomi Morphy Richards (MR9401) Уцінка
Ціна:
2 600 грн.
Ітого:
Про покупця