Набір ножів з підставкою Xiaomi HuoHou из 5 предметов (HU0076) Уцінка

Набір ножів з підставкою Xiaomi HuoHou из 5 предметов (HU0076) Уцінка

Розпродано Код: 4490
1699 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Тріщина на підставці. Новий набір!

Якісні кухонні ножі є головними інструментами на кухні будь-якого кухаря.
Набір ножів з підставкою Xiaomi HuoHou з 5 предметів (HU0076) включає 4 універсальні моделі з V-подібним заточуванням леза. Ножі пройшли довгий виробничий процес, який включав 25 етапів, наприклад: термообробка, загартування, обрізання, формування, піскоструминна обробка, зварювання, шліфування, випалення та нанесення захисних шарів.

Антипригарне покриття з «ефектом лотоса»
Сталь ножа покрита мікроструктурним та наноструктурним шаром. Разом вони утворюють «ефект лотоса», що надає лезу унікальної властивості самоочищення і перешкоджає накопиченню залишків їжі або води. Навіть якщо забруднення дуже сильне, ніж можна легко очистити до ідеального стану. Чорний шар – це спеціальне керамічне нанопокриття, яке надає клинку антипригарних властивостей. Воно пройшло перевірку світового лідера – компанії SGS та повністю відповідає стандартам безпеки продуктів харчового класу.

Високоякісна надміцна сталь
Для виготовлення ножа була обрана насичена хромом нержавіюча молібден-ванадієва сталь 50Cr15MoV. Вона добре себе зарекомендувала, тому що має відмінні показники зносостійкості, пластичності та стійкості до корозії. А завдяки високому вмісту вуглецю, клинок не схильний до утворення вигинів або зазубрин. Обидва ножі пройшли 8 етапів заточування та шліфування під кутом 13°, що робить лезо ідеально гострим. Нарізка продуктів більше не становитиме жодних труднощів.

Надійний захист від шкідливих бактерій
Високотемпературна обробка при 280°С наділяє керамічне покриття твердістю і формує щільну непористу структуру, яка не допускає накопичення бруду та розвитку шкідливих мікроорганізмів. Поверхня ножа не схильна до окислення і не набуде сторонніх запахів, навіть при тривалій експлуатації з різними продуктами. Ножі мають добре продуману збалансовану конструкцію. Це дозволяє знизити необхідне навантаження при нарізанні твердих продуктів. Лезо протягом тривалого часу зберігає свої ріжучі властивості і чудово заточується.

Стильна та практична підставка
Для безпечного та правильного зберігання ножів у комплекті з ними йде лаконічна та стійка підставка. Вона компактна та виконана в єдиній стилістиці з ними, тому органічно доповнює загальний дизайн комплекту. А головне – дозволяє тримати інструменти завжди під рукою. У такому оформленні набір ножів Huo Hou витончено виглядатиме в будь-якому інтер'єрі і стане оригінальним акцентом вашої кухні.

Характеристики

Тип
Ножі
Гарантія
14 днів
Артикул
HU0076
Особливості
Ергономічна форма рукояті
Комплектація
Ніж 307 мм, Ніж 298 мм
Вага
500 г
Матеріал рукояті
Молібден-ванадієва сталь з керамічним покриттям
Колір лез
Чорний
Тип кріплення рукоятки
Цілісне лиття
Колір рукояті
Чорний
Тип леза
Кований
Матеріал леза
Нержавіюча сталь
Тип постачання
Набір
Кількість
5

Набір ножів з підставкою Xiaomi HuoHou из 5 предметов (HU0076) Уцінка

Набір ножів з підставкою Xiaomi HuoHou из 5 предметов (HU0076) Уцінка
Ціна:
1 699 грн.
Ітого:
Про покупця