Маска для сну з підігрівом  ARDOUR Hot Eye (AD-ES011806G) Уцінка

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye (AD-ES011806G) Уцінка

Розпродано Код: 4471
650 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Пошкоджено заводське пакування.

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye (AD-ES011806G)
Очі - дзеркало душі. Але в наші неспокійні часи вони отримують величезну кількість подразників і страждають від постійного перенапруги. Занадто яскравий екран, читання, тривалий час роботи – все це позначається на втомі очей та на загальному стані вашого організму. Подаруйте собі та своїм очам невеликий відпочинок, який забезпечить маска з підігрівом.

Тривимірна конструкція
Маска для очей має опуклу конструкцію, яка надійно захищає від попадання світла, і при цьому допомагає підтримати ваш макіяж у доброму стані. Матеріал, з якого виконана маска, дозволяє шкірі дихати, стійкий до забруднень і легко при необхідності стирається.

Рівномірне нагрівання
Як нагрівальний елемент в масці використовується спеціальна плівка, яка забезпечує рівномірне нагрівання по всій площі, без застосування електромагнітних хвиль. При цьому способі шкіри і очі захищені від перегріву, дозволяючи їм дихати. Температура нагрівання становить 38-42 °С.

Зручне використання
Маску можна використовувати будь-коли і будь-де як спосіб " відключитися " від навколишнього світу, або виспатися, наприклад, у подорожі. Якщо ж у вас є ноутбук, павербанк або зарядний пристрій, можна підключити маску до USB порту і використовувати її здатність до нагрівання. Роз'єм на масці USB Type-C. Для зручності перевезення та зберігання маски передбачено спеціальний чохол.

Характеристики

Розміри
690 х 78 х 45 мм
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Артикул
AD-ES011806G
Вихідна потужність
5 Вт
Робоча температура
43±5°C

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye (AD-ES011806G) Уцінка

Маска для сну з підігрівом Xiaomi ARDOUR Hot Eye (AD-ES011806G) Уцінка
Ціна:
650 грн.
Ітого:
Про покупця