Машинка для стрижки дітей Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper (Уцінка) ціна

Машинка для стрижки дітей Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper (Уцінка)

Розпродано Код: 4431
550 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Товар з вітрини

Абсолютно безпечна
Машинка для стрижки волосся акуратно зрізає волоски, з нею впораються навіть недосвідчені батьки. Виріб із текстильних матеріалів, призначений для догляду за новонародженими та дітьми, відповідає технічним нормам безпеки GB 31791.

Дитяча машинка для стрижки волосся
Конструкція враховує всі аспекти життя дитини: забезпечується безпека і повний комфорт під час стрижки. Леза щільно прилягають один до одного, що не дозволить ножам затискати окремі волоски. Закруглені кінці лез не залишають подряпин на шкірі дитини. Основа виготовлена з нержавіючої сталі, а рухома стригуча частина — керамічна. Машинка відрізняється незначним коефіцієнтом тертя, завдяки чому пристрій у процесі роботи не нагріватиметься. Крім цього, машинка має дуже низький рівень шуму, тому її робота не лякає дитину. Наявність у комплекті 3 насадок дозволяє зробити стрижки різної довжини. Ця машинка відрізняється легкістю та компактністю, і її можна промивати під струменем води. До того ж машинка для стрижки волосся підтримує швидку зарядку через гніздо Micro-USB, тому її дуже зручно брати з собою.

Обережно зрізає волоски і не травмує шкіру дитини
Леза щільно прилягають один до одного, що не дозволяє їм затискати окремі волоски. Нерухомий ніж виготовлений із сталі 5Cr13 та має закруглені краї, що дозволяє захоплювати волосся без ризику пошкодження шкіри. Рухлива стригуча частина — керамічна. Перевага керамічних ножів полягає в тому, що вони не заіржавіють і легко мити їх. Машинка відрізняється високою безпекою та незначним коефіцієнтом тертя, завдяки чому пристрій у процесі роботи не нагріватиметься.

Безшумна стрижка
Оснащена високомоментним низькошвидкісним двигуном, що забезпечує непогану потужність і що видає мінімум шуму, тому робота машинки не лякає дитину.

Легке чищення пристрою
Має знімну ріжучу головку, дозволяє промивати машинку під струменем води або почистити її щіточкою. У машинку встановлено поролонову губку, що запобігає попаданню більшої частини волосся в корпус.

Відчуйте себе чарівником
У комплект входять 3 насадки, за допомогою яких Ви зможете регулювати різну довжину стрижки волосся, а також підрівнювати волосся у скронь.

Заряджається за 90 хвилин
Машинка оснащена літій-полімерним акумулятором з високою щільністю. Щоб повністю зарядити машину потрібно всього 90 хвилин. Час автономної роботи складає 2 години. Можна заряджати пристрій за допомогою адаптера, портативного акумулятора або через комп'ютер.

Характеристики

Тип
Машинки для стрижки
Колір
White
Гарантія
14 днів
Артикул
NUN4044CN
Час зарядки
1.5 години
Комплектація
Машинка для стрижки, 3 насадки, Щітка для очищення, USB-кабель, Фартух
Захист
IPX7
Час автономної роботи
2 години

Машинка для стрижки дітей Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper (Уцінка)

Машинка для стрижки дітей Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper (Уцінка)
Ціна:
550 грн.
Ітого:
Про покупця